Hocam uygulamayı nasıl kurdunuz bende C-media 108B bağlayın diyorDaha yeni bu kulaklığı aldım.Oyun oynarken rakibin nereden geldiği hiç anlaşılmıyor.Sanal 7.1 olduğunu biliyorum ama 7.1 ile alakası yok gibi.Uygulamasından 71. etkinleştirdim ama hala çözemedim.yardımcı olur musunuz ?
başka bi forumda link atmışlardı ordan indirdimHocam uygulamayı nasıl kurdunuz bende C-media 108B bağlayın diyor
https://drive.google.com/file/d/18hfNz2n-XoUDg0SJGqqgJ8GplwTyxArh/viewbaşka bi forumda link atmışlardı ordan indirdim
evet buhttps://drive.google.com/file/d/18hfNz2n-XoUDg0SJGqqgJ8GplwTyxArh/view
bu değilmi hocam varsa eğer link atabilir misiniz
cs de ayak sesleri geliyodu ama nerden olduğu belli değil.aniden sağımdan çıktı ama hiç anlaşılmıyor.ses testlerindede soldan ses geliyo gösterirken sağdan da geliyodu ayrıca.Ben kullandığımda galiba 7.1 kapatıyordum. Aslında dolapta indirip test edebilirim. Hatta şu an test ediyorum.
Veya 7.1 ile şu videoda gösterildiği gibi Xear Surround Max açıyor olabilirim. O ses oranını artırıyordu.
Siz hangi oyunda sorun yaşıyorsunuz?
Sürücü yüklemeden ve yükledikten sonra CS2, Valorant veya BF6 gibi oyunlarda test edebilirim.
BF6'da mesela ayak sesleri çok da net duyulmuyor. Yine de bu kulaklıkla ses kasabiliyordum.
Şu an sürücü olmadan CS2'de deniyorum, seslerde patlama değil de böyle yırtılma tarzı bir tizlik var. Ama ona rağmen ses kasılıyor. Sürücü yükleyip (daha doğrusu uygulamasını) ayrıca söyleyeceğim. Bu arada H2002P bayağı rahatmış ya, H2002BG kullanıyorum arada kablosuz, şu an ana kulaklığım IEM (bir tık da olsa ağrı yapıyor) onlara göre rahat kalıyor. Büyük ihtimalle kablosuz olmadığından gereksiz alıcı vb. ağırlığı yok. Ayrıca kumaş pedler, bana deri pedden daha konforsuz geliyor. Evet yumuşak ve terletmiyor, ama rahatsız deri pedin içindeki sünger gibi de rahat değil. Sadece kutuda kalırken üst kısmı sabitlenen kısmın izini almış. Tekrar kutularken biraz esnek bırakmak lazım.
tradeit.gg
teşekkür ederim yaptıktan sonra dönüş yapacağımBu arada tekrar H2002P kaldırmadan biraz canım çekti oynuyorum.
Uygulamasında yukarıdaki videodaki Ekolayzer ayarları, 7.1 açık ve Xear Surround Max da açtım.
Sistem ses seviyem %40 çektim. Oyun içi ayarlar da şöyle oynuyorum.
Alıntıyı görüntüle
Halen yetersiz olsa da ayak seslerini duyuyorum. Ama belirteyim ara sıra Valorant oynuyorum, ondaki gibi net değil. Karakterleri izlerken de fark ettim yürümelerinde büyük bir adım atıyorlar gibi ve her adımın sesi çıkmıyor gibi bir garip.
Tek kalınca falan daha iyi duysam da, yerlerini daha çok üstlerinde şıkırdayan bomba sesleri, silah mermi değiştirme vb. daha net duyuyorum. Bu arada ayak sesi hiç yok gibi değil. Bence kulaklık sorunu değil onu demek istiyorum.
Aklıma bir de şu harita geldi. Bu haritadaki ses ayarlarını da yapmayı deneyebilirsin.
![]()
Steam Workshop::Config Generator ✮ CS2 GEN
steamcommunity.com
CS:GO dönemi bunu çok kullanırdım diye hatırlıyorum.
kullanıyorum cok gereksız bır sey sanal oldugu ıcın cok kotuDaha yeni bu kulaklığı aldım.Oyun oynarken rakibin nereden geldiği hiç anlaşılmıyor.Sanal 7.1 olduğunu biliyorum ama 7.1 ile alakası yok gibi.Uygulamasından 71. etkinleştirdim ama hala çözemedim.yardımcı olur musunuz ?