Neler Yeni

Havit Gamenote H2039BG alinir mi

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
vladimiz putin
kablo derdinden biktigim icin kablosuz kulaklik arayisindayim ve bunu buldum.
1699 Tl'ye alinir mi sizce?

fps oyunlari oynanacak, ses kasma benim icin onemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Yunus Emre Uzun
kablo derdinden biktigim icin kablosuz kulaklik arayisindayim ve bunu buldum.
1699 Tl'ye alinir mi sizce?

fps oyunlari oynanacak, ses kasma benim icin onemli.
hocam elimde fuxi h7 mevcut tertemiz 3 hafta önce aldım 1 hafta kadar kullandım daha üst bir model hediye geldi ilgileniyorsanız ulaşabilirsiniz

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
vladimiz putin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam elimde fuxi h7 mevcut tertemiz 3 hafta önce aldım 1 hafta kadar kullandım daha üst bir model hediye geldi ilgileniyorsanız ulaşabilirsiniz
daha once konusmustuk sizle hocam siz iade etmeye calisiyordunuz bende almistim fuxi h7 iade etmeye calisiyordum.

ben normalde h2039bg alacaktim biri ikna etti daha ust modeli daha iyi yeni cikti falan diye aldim h7 pisman oldum. ses kalitesi berbat seslerde robotlasma kesilmeler vs. vs. kulagimi da sıkıyordu zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Yunus Emre Uzun
daha once konusmustuk sizle hocam siz iade etmeye calisiyordunuz bende almistim fuxi h7 iade etmeye calisiyordum.

ben normalde h2039bg alacaktim biri ikna etti daha ust modeli daha iyi yeni cikti falan diye aldim h7 pisman oldum. ses kalitesi berbat seslerde robotlasma kesilmeler vs. vs. kulagimi da sıkıyordu zaten
doğrudur hocam boşverin kablosuzu falan gidin kurtulun şu nokta nokta markadan ikinci el temiz cloud 2 1 buçuk 2 arası vardır yapışın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,181
Üyeler
168,254
Son üye
perosi
Top Bottom