Havit Gamenote KB838L Rainbow bu fiyata alınır mı ?

Peki şu ilk attığım yine Claws'un beyaz renkli klavyesi için ne diyorsunuz ? Normalde şekline pek önem vermiyorum fakat o klavye hoşuma gitti açıkçası. Aradaki fiyat farkına değer mi ?
Kalite olarak farkı yok rengi farklı bir de bir iki fonksiyon var. Zaten knoblardan biri o ekranı kontrol ediyor.

Kalite olarak farkı yok rengi farklı bir de bir iki fonksiyon var. Zaten knoblardan biri o ekranı kontrol ediyor.
Peki Claw's Spectrum K1 tipinde bir klavye önerebilir misin, tasarım olarak ? Bütçe olarak maksimum 800₺ diyelim. Açıkçası dediğim gibi Spectrum K1'in tasarımı çok hoşuma gitti fakat seçilen renkleri beğenmedim. Ve senin önerdiğin 500₺ civarı olan ise hem sade, hem telefon koyma yeri var hem de macro tuşları var. Fakat almışken biraz daha para verip tasarımı iyi olanı almakta mantıklı gibi geliyor bana.

Neyse direkt Claw's K1 RGB'yi Amazon üzerinden aldım. N11 539₺'ye satıyordu. Claw's K1 Spectrum'un sadece tek del tuşu olduğunu yazmış yorumda biri ve onu kullanabilmek için numlock özelliğini kapaman gerekiyor gibi bir bilgi vermiş. Doğru mu değil mi bilmiyorum fakat del tuşunun pozisyonu hiç alıştığım bir yerde değil o yüzden vazgeçtim ondan.
Amazon'dan ürün alacak olan arkadaşlar mobil uygulamasından siparişi oluşturursa 400₺ üzerindeki ürünlerde 100₺ indirim var. Amazon'da Claw's Nexus K1 499₺ fiyatlıyken prime ile 474₺'ye düşüyor. Mobilden siparişi oluşturunca 100₺ daha indirim ile klavyeyi 374₺'ye satın aldım.

Edit: Beklemiş olmam sonunda işe yaradı :) normalde fiyatı diğer siteler ile aynıydı (539₺)

Son düzenleme:
Neyse direkt Claw's K1 RGB'yi Amazon üzerinden aldım. N11 539₺'ye satıyordu. Claw's K1 Spectrum'un sadece tek del tuşu olduğunu yazmış yorumda biri ve onu kullanabilmek için numlock özelliğini kapaman gerekiyor gibi bir bilgi vermiş. Doğru mu değil mi bilmiyorum fakat del tuşunun pozisyonu hiç alıştığım bir yerde değil o yüzden vazgeçtim ondan.
Amazon'dan ürün alacak olan arkadaşlar mobil uygulamasından siparişi oluşturursa 400₺ üzerindeki ürünlerde 100₺ indirim var. Amazon'da Claw's Nexus K1 499₺ fiyatlıyken prime ile 474₺'ye düşüyor. Mobilden siparişi oluşturunca 100₺ daha indirim ile klavyeyi 374₺'ye satın aldım.

Edit: Beklemiş olmam sonunda işe yaradı :) normalde fiyatı diğer siteler ile aynıydı (539₺)
Hocam hayırlı olsun bayağı uyguna gelmiş.

Hocam hayırlı olsun bayağı uyguna gelmiş.
Sağ olun, bir de konuyla alakalı değil ama hiç Amazon'un canlı desteğine ya da müşteri hizmetlerine telefon ile ulaşmaya çalıştınız mı son zamanlarda ? Benim bilmediğim bir büyük olay falan oldu da Amazon bu tür hizmetleri Türkiye özelinde sonlandırdı mı ? Çünkü aldığım klavye için bir teslimat saati belirlemek istiyorum. Akşama doğru gelsin diye ama ne canlı destek seçeneği var ne de telefon numarası. Monitörü 3-4 ay önce aldığımda vardı bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,162
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri