Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote Kb870l Rgb 413 TL Blue Switch

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,151
İsim
Murat Orhan
konunun sahibi son 1 tane yazmış ki kullanıcam vs dememiş aldım satarım 550 600 demiş sadece bu şey gibi biraz son şekeri bakkaldan ben aldım ama yemicem satıcam yazan arkadaşların yaşı küçüktür bence bilemiyorum ama gıcık bir davranış
Ne olursa olsun hızlı olan almış yapacak bişey yok küçük bir ürün zaten ki 550 600 bandına imkanı yok satılmaz.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
konunun sahibi son 1 tane yazmış ki kullanıcam vs dememiş aldım satarım 550 600 demiş sadece bu şey gibi biraz son şekeri bakkaldan ben aldım ama yemicem satıcam yazan arkadaşların yaşı küçüktür bence bilemiyorum ama gıcık bir davranış
Bak güzel kardesim bu konuya mesaji öylesine yazdım ha merak ediyorsaniz klavyeyi kardesime vericem . Mesajlarin saatlerine bakarak olayi anlayabilirsin tamam mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yav kardesim son kac tane kaldi diye kac kisi bakiyor ben girdim linke bastim aldım gectim kaldiki alana kadar 5dk gecmis karta para attim borcunu odedim gittim satin aldim alacak yoksa ben aliyorum mu diyeyim

Ekler

• Screenshot_2023-12-13-22-32-42-48_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2023-12-13-22-32-42-48_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    913.8 KB · Hit: 97

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bak güzel kardesim bu konuya mesaji öylesine yazdım ha merak ediyorsaniz klavyeyi kardesime vericem . Mesajlarin saatlerine bakarak olayi anlayabilirsin tamam mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yav kardesim son kac tane kaldi diye kac kisi bakiyor ben girdim linke bastim aldım gectim kaldiki alana kadar 5dk gecmis karta para attim borcunu odedim gittim satin aldim alacak yoksa ben aliyorum mu diyeyim
dostum sen kendini kanıtlamak zorunda değilsin ki ister satarsın ister kırar camdan atarsın parasını verip almışsın sonuçta , boş yorum yapanlara takma boşver.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
dostum sen kendini kanıtlamak zorunda değilsin ki ister satarsın ister kırar camdan atarsın parasını verip almışsın sonuçta , boş yorum yapanlara takma boşver.
yok kardesım kendımı kanıtlama amacım yok da mıllet memleket meselsı yaptı klavyeyeı alabılmemı garip

A_TURAN_A

80+ Bronze
yok kardesım kendımı kanıtlama amacım yok da mıllet memleket meselsı yaptı klavyeyeı alabılmemı garip
Boşver takma onları çalmadın etmedin parasını verip aldın istersen kır camdan at senin bileceğin iş , hiç bir şeyde diyemezler . Acele edip alsalardı . 🤜🤛

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,723
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Boşver takma onları çalmadın etmedin parasını verip aldın istersen kır camdan at senin bileceğin iş , hiç bir şeyde diyemezler . Acele edip alsalardı . 🤜🤛
Mevzu oradaki acele edip ben aldım değil ya. Ben almayım 1 tane zaten lazım olan biri alsın düşüncesi. Bana kalırsa abartmışlar davranışlarında. İsteyen alır istemeyen almaz. Ben gördüm almadım mesela ama arkadaş aldıysa isterse koyar bi köşeye durur sergi yapar yani. Herkesin kendi bileceği şey, aldın diye de kızılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,474
Üyeler
163,501
Son üye
galo
Top Bottom