180hz peek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 119
Usb girisini kasanin ust tarafina taktim ama ses gelmiyor yardimci olur musunuz
Gozukmuyor suanBilgisayar algılıyor mu?
Arama > ses aygıtları kısmından bak. Bir de USB'yi anakarta takmayı deneGozukmuyor suan
OlmadiArama > ses aygıtları kısmından bak. Bir de USB'yi anakarta takmayı dene
Başka bir cihazda algılıyor mu?Olmadi
Başka bir cihazda algılıyor mu?
Yok hocam evrensel denetleyicilerden usb kok hub yaziyor yaninda uyari isareti varBaşka bir cihazda algılıyor mu?
H2002P'nin kendi ses kartını algılamıyor olabilir. Onun sürücülerini indirmeniz lâzımMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam evrensel denetleyicilerden usb kok hub yaziyor yaninda uyari isareti var
Hocam common driver indirdim ama kuramadimH2002P'nin kendi ses kartını algılamıyor olabilir. Onun sürücülerini indirmeniz lâzım
Normalde tak çalıştır yani taktığın gibi algılaması lazım bende kullanıyorum bi problem yok, arızalı olması daha mümkün geldi bana. Aldığın yerle veya markanın kendisiyle iletişime geçmeyi dene.Hocam common driver indirdim ama kuramadim
Yanlis bi yere mi taktimNormalde tak çalıştır yani taktığın gibi algılaması lazım bende kullanıyorum bi problem yok, arızalı olması daha mümkün geldi bana. Aldığın yerle veya markanın kendisiyle iletişime geçmeyi dene.
Hocam rgb isiklari geliyorNormalde tak çalıştır yani taktığın gibi algılaması lazım bende kullanıyorum bi problem yok, arızalı olması daha mümkün geldi bana. Aldığın yerle veya markanın kendisiyle iletişime geçmeyi dene.
Yo hocam fark etmiyor ya anakarta ya kasanın kendisine takın, taktığınız gibi direkt pc kendi algılıyor. Driver'a gerek bile yok ki zaten kendi özel driver'ı yok. Ses açma kapama kısmına bastığınızda orada hoparlör yerine direkt kulaklığı görmesine rağmen ses gelmiyorsa kulaklıkta problem vardır ki zaten taktığında pc otomatik onu seçiyor gördüğü taktirde. Şey olabilir benim peder ses ile ilgilendiği için eko-bass vesaire ayarlamak için harici bi program kullanıyordu kulaklığı taktığımda programdan ses çıkışını seçmeye üşendiğim için programı direkt arka plandan kapatıyordum öyle düzeliyordu, eğer sende de böyle bir şey varsa kapat veya programdan ses çıkışını kulaklık olarak seç. Yoksa da başka pcde dene onda da çalışmıyorsa yüksek ihtimal arızalı kulaklıktır.Yanlis bi yere mi taktim