Havit h2002p kulaklik ses gelmiyor

180hz peek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
119
Usb girisini kasanin ust tarafina taktim ama ses gelmiyor yardimci olur musunuz

Bilgisayar algılıyor mu?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam evrensel denetleyicilerden usb kok hub yaziyor yaninda uyari isareti var
H2002P'nin kendi ses kartını algılamıyor olabilir. Onun sürücülerini indirmeniz lâzım

Hocam common driver indirdim ama kuramadim
Normalde tak çalıştır yani taktığın gibi algılaması lazım bende kullanıyorum bi problem yok, arızalı olması daha mümkün geldi bana. Aldığın yerle veya markanın kendisiyle iletişime geçmeyi dene.

Normalde tak çalıştır yani taktığın gibi algılaması lazım bende kullanıyorum bi problem yok, arızalı olması daha mümkün geldi bana. Aldığın yerle veya markanın kendisiyle iletişime geçmeyi dene.
Yanlis bi yere mi taktim

Hocam rgb isiklari geliyor

Yanlis bi yere mi taktim
Yo hocam fark etmiyor ya anakarta ya kasanın kendisine takın, taktığınız gibi direkt pc kendi algılıyor. Driver'a gerek bile yok ki zaten kendi özel driver'ı yok. Ses açma kapama kısmına bastığınızda orada hoparlör yerine direkt kulaklığı görmesine rağmen ses gelmiyorsa kulaklıkta problem vardır ki zaten taktığında pc otomatik onu seçiyor gördüğü taktirde. Şey olabilir benim peder ses ile ilgilendiği için eko-bass vesaire ayarlamak için harici bi program kullanıyordu kulaklığı taktığımda programdan ses çıkışını seçmeye üşendiğim için programı direkt arka plandan kapatıyordum öyle düzeliyordu, eğer sende de böyle bir şey varsa kapat veya programdan ses çıkışını kulaklık olarak seç. Yoksa da başka pcde dene onda da çalışmıyorsa yüksek ihtimal arızalı kulaklıktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,194
Üyeler
192,639
Son üye
Leonardodatürk
Geri