Çözüldü✓ Havit h2040d vs Aula s608

Ryuuma21

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
437
Bütçem 500 civarı bir de n11 den olmasına özen gösteriyorum çünkü 150tl kuponum var. Bu ikisi arasında kaldım hangisi iyidir? Başka önerileriniz varsa açığım.

Kupon indirimi dışında mı ₺500 verebiliyorsun? Aşağıda önereceğim ürün ₺150 kupon ile ₺407 denk geliyor.

Bu fiyat aralığına aradığın şey tamamen konfor olsun. Genelde ses kaliteleri benzer oluyor. Elbette rastgele markasız getirilmiş garip kulaklıklara yönelmeyin.

Bunun da omurgası aşağıda bahsedeceğim sebeplerden aynı, ama pedleri daha kalın ve şişkin olduğundan (H2002D veya H2002P gibi) omurganın pedleri hareket ettirmemesi sonucu oluşan baskıda bu daha konforlu olacaktır.

Voldon X'in kulak ped kısımları en ucuz fason üretimlere göre iyi. En ucuzlarda içinde dandik bir kumaşımsı yapı ve dışı uzun kullanımda soyulan suni deri kullanıyorlar. Tabii bu Voldon X daha iyi olduğu gibi bir algı oluşturmasın. Ama konfor tarafında daha iyi. Elimde Mafia 2 oynarken jak kulaklık lazım olunca geçici aldığım (aslında bir tık Trendyol'da çok satıyor diye de denemek amaçlı tercih ettim) 2040D'de var. Başta rahat gibi gelse de bir tık kulak kısımlarına tam oturmuyor. Hem pedinin kalitesizliğinden hem de ₺750-800 altındaki kulaklıklarda, bu pedleri hafif oynatacak bir omurga olmuyor. Sabit bir plastik olduğundan tamamen sana baskı yapıyor. Bu yüzden önermiyorum.

Aula S608'de dışarıdan farklı gözükse de Havit H2040D ile aynı omurgada ve pedleri de benzer. Ses kalitesinin de birbirinden farkı olacağını sanmıyorum. Ama bu ikili arasında kalan başka insanlar olursa Havit öneririm. Havit'in yerelde daha iyi bir desteği var.

Her türlü bu fiyata jak kulaklık alacağından şu konuyu bırakayım. Konudaki Realtek ses sürücü ayarını yapmanı öneririm. İstersen EQ APO'da yapılabilir. FxSound ses patlamalarına yol açtığından önermiyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,525
Üyeler
186,743
Son üye
GGbaba
Geri