❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 19/08 indirimleri

Mantıklı Kanks Aferim

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,573
Selam Havit KB884L klavyelerim. Geçen hafta stoklar erken bitti, helal. Bugünkü ürün tahminim: Havit’in bir tane ürünü gelebilir, gerisini Allah bilir. Erkenden haber vermek için 18 saat öncesinden konu açıyorum; zaten 8 saat uyuma var desek, 10 saat önceden milletin haberi oluyor. Geçen hafta bunun yüzünden laf yedim, o yüzden söylüyorum bunu.

Kulaklık tarafında çok soru var. Fuxi serisi ve fiyatı 800 lira altında olan oyuncu kulaklıklarını almanızı önermiyorum. Bunlara H2038U ve H2007U dahil. Geneli kronik sorunlu ve mikrofonun çalışmaması hakkında çok şikayet var. Fuxi H3 ve H2230D’ye sahibim; sesi ve mikrofonu çok kötü, para edecek şeyler değiller. H2230D’nin mikrofonu Fuxi H3’ten biraz daha iyi. Konfor olarak ikisi de kötü, özellikle H2230D’yi sakın almayın. Saat 17’ye kadar Instagram üzerinden ürünleri paylaşıyorlar, buraya da yazacağım.

Bunun harici KB884L harici ürünler hakkında bikgim yok. Akbank yüzünden KB884L'de alamadım xd

Fare olarak yazılımları kötü, ürünler kaliteli yinede.

Fuxi-H7 1100₺ (önermiyorum)

KB900L 1100₺

MS955WB 1000₺

GC927 5000₺

W3038 500₺

M9030 Ultra 1000₺

TW984 400₺

H616BT 500₺

KB278GCM 300₺

Son düzenleme:
Cok erken konu açıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi yarın olsun bari öyle açın
Konuyu okumadan yorum yapmayın.

Erkenden haber vermek için 18 saat öncesinden konu açıyorum; zaten 8 saat uyuma var desek, 10 saat önceden milletin haberi oluyor. Geçen hafta bunun yüzünden laf yedim, o yüzden söylüyorum bunu.

Selam Havit KB884L klavyelerim. Geçen hafta stoklar erken bitti, helal. Bugünkü ürün tahminim: Havit’in bir tane ürünü gelebilir, gerisini Allah bilir. Erkenden haber vermek için 18 saat öncesinden konu açıyorum; zaten 8 saat uyuma var desek, 10 saat önceden milletin haberi oluyor. Geçen hafta bunun yüzünden laf yedim, o yüzden söylüyorum bunu.

Kulaklık tarafında çok soru var. Fuxi serisi ve fiyatı 800 lira altında olan oyuncu kulaklıklarını almanızı önermiyorum. Bunlara H2038U ve H2007U dahil. Geneli kronik sorunlu ve mikrofonun çalışmaması hakkında çok şikayet var. Fuxi H3 ve H2230D’ye sahibim; sesi ve mikrofonu çok kötü, para edecek şeyler değiller. H2230D’nin mikrofonu Fuxi H3’ten biraz daha iyi. Konfor olarak ikisi de kötü, özellikle H2230D’yi sakın almayın. Saat 17’ye kadar Instagram üzerinden ürünleri paylaşıyorlar, buraya da yazacağım.

Bunun harici KB884L harici ürünler hakkında bikgim yok. Akbank yüzünden KB884L'de alamadım xd

imzamdaki klavyeden soğudum resmen KB884L bunu alınca ucuz ama sevdirdi kendini

Zaten bugün salı? Tam indirim başlayınca mı konu açayim?

hoca sen bana kulaklık öner geçenkinde kulaklık alacaktım kötüdür diye almadım ne alayım kulaklık kablosuz olursa iyi olur yok mu havitte fps için ideal müzik film falan için fps oyunları için adam akıllı kulaklık ?

imzamdaki klavyeden soğudum resmen KB884L bunu alınca ucuz ama sevdirdi kendini
Benşm klavyemin Space tuşu bozuk diye sağ Shift'e Scape ataması yaptım :D switch sandım meğersem klavye bozukmuş

Konuyu okumadan yorum yapmayın.
Okudum zaten. Doğru dusunmuyorsunuz. Erken haber vermek icin actim diyosunuz ama bu kadar erken acmanıza gerek yok burası sıcak fırsat forumu bu sıcak degil buz gibi sıcak olmasına daha 18 saat var neredeyse 1 gün var o da belki iyi bir indirimli ürün olursa diye.

hoca sen bana kulaklık öner geçenkinde kulaklık alacaktım kötüdür diye almadım ne alayım kulaklık kablosuz olursa iyi olur yok mu havitte fps için ideal müzik film falan için fps oyunları için adam akıllı kulaklık ?
Gelirse H2002 serisi alınır. Fuxi serisi alınmaz

hocam tarih olarak ayı yanlış girmişsiniz birde link ekler misiniz teşekkürler

Okudum zaten. Doğru dusunmuyorsunuz. Erken haber vermek icin actim diyosunuz ama bu kadar erken acmanıza gerek yok burası sıcak fırsat forumu bu sıcak degil buz gibi sıcak olmasına daha 18 saat var neredeyse 1 gün var o da belki iyi bir indirimli ürün olursa diye.
İyi ürün gelip stoklar bitince "keşke önceden görseydim konuyu" Gibi bir durum yaşanmıyor bu sayede. Ayrıca bir daha okursanız zaten 8 saat uyku demişim. Aramızda şu an uyuyan da var. Ben 11-12 civarı kalkıyorum iş olmayınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam tarih olarak ayı yanlış girmişsiniz birde link ekler misiniz teşekkürler
Pardon hocam, beyin kalmadı ekran kartı baka baka

Geri