Kendi sitesinde ne hz nede ekrana vurgu yapmadıklarına göre normal bir klavye herhangi bir mekanikle aynı fiyat ekrana gif koyulabilir olsa özelleştirilebilir ekran diye överlerdi ekranı ekran olarak görme o yüzden almazdım şahsenKlavye arıyorum full tarzda hotswap ekranlı knoblu ne önerirsiniz kb923L pro alınır mı? Ekrana gif ve koyuluyor mu kaç Hz klavye ?
Kb884l 900l 904l kullandım 904l var şuan elimde sorunsuz fakat tam klavye tarz bakıyorum 3 modlu 8k Hz yada 1k Hz knoblu ekran li vsKendi sitesinde ne hz nede ekrana vurgu yapmadıklarına göre normal bir klavye herhangi bir mekanikle aynı fiyat ekrana gif koyulabilir olsa özelleştirilebilir ekran diye överlerdi ekranı ekran olarak görme o yüzden almazdım şahsen
O zaman sana şunları bırakayım bir bakKb884l 900l 904l kullandım 904l var şuan elimde sorunsuz fakat tam klavye tarz bakıyorum 3 modlu 8k Hz yada 1k Hz knoblu ekran li vs
Kelepir pek ürün yok sankiO zaman sana şunları bırakayım bir bak
![]()
YUNZII IF99 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
YUNZII YZ98 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
EPOMAKER TH99 Pro Mekanik Klavye
![]()
EPOMAKER TH108 Pro Mekanik Klavye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Epomakerlar işini görür gibi
Kelepir için istediğin özellikler fazla kalıyoKelepir pek ürün yok sanki
Wraith üzüyor bir tık sorun yaşamadım hiç ama tape grip kollum vs falan aldım mouse aksesuari mouse pad vs sorunsuz geldi ama bilemedimKelepir için istediğin özellikler fazla kalıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Knob ayrı ekran ayrı 8k hz ayrı feature kalıyo o yüzden hepsinin olduğu kelepir bulamazsın bulursanda pahalı olur attıklarım gibi epomakerlar istediğin gibi de 5k İşte![]()
Ben bunu sevmedim iade edicem deme lüksün yok onu bilerek al onun dışında üzmez wraith (savunucu sevicisi değilim hiçte bir şeyleri almadım çünkü bir klavyeye 5k verecek param yok)Wraith üzüyor bir tık sorun yaşamadım hiç ama tape grip kollum vs falan aldım mouse aksesuari mouse pad vs sorunsuz geldi ama bilemedim![]()