Neler Yeni

Çözüldü✓ Hawk fab mı Xdrive anka mı almalıyım?

Deepnise

80+
Merhabalar, bu iki koltuktan birini alacağım hazır indirimdeyken ancak net karar veremedim. Hawk fab görünüş olarak çok hoşuma gitti, siyah sade bir havası var. Anka ise biraz daha kaliteli ve az daha rahat gibi duruyor. Deneme imkanım yok yerlerinde malesef.

Bu arada anka modelinde bazı eleştriler var. 70-73 cm yerden yüksekliği olan masalarda fazla yükselmiyor, küçük kalıyor. Ölçüler söylenenden küçük gibi yorumlar okudum biraz doğru mu? Benim masa da 73 cm biraz kuşkulandırdı haliyle. Anka kullanan varsa aydınlatabilir mi?

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Ahmet Aydın
hawk derdim ama kendim evkurdan aldım çok iyi

Deepnise

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hawk derdim ama kendim evkurdan aldım çok iyi
Biraz mimalist havası var, o kısmını sevdim siyah renk modelinde. Genel olarak fiyatına göre şuan 5500-5600 civarı sanırım indirimde f/p gözüküyor. Anka modelini de deneyimleyen arkadaşlara da danışmak isterim gerçi bahsettiğim alçak kalma konusu yüzünden. 73 cm masa ve 1.70 boyla sorun olmayacaksa onu önceliğim yapacam galiba biraz daha geniş diye.

xTURANN

80+ Silver
1 yılı aşkın süredir FAB V4 Kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Çokta memnunum.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
hocam xDrive 15li plus kullanıyorum hawktan artıları bel desteği ayarlanabiliyor hawkta düşüyor ve oturak kısmı hawk gibi ince değil

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Xdrive derim 2017'den beri aynı koltuğu kullanıyorum. 7 yıl geçirdik birlikte geçen sene hareketli kolçaklarını değiştirdim. Sağ sola vurmaktan parçalanmıştı. Koltuk genel anlamda sapasağlam yırtık deformasyon vs olmadı. Biraz çöktü oturma yeri ama 7 yıl kullandım gayet normal. Tek eksi olarak söyleyebileceğim şey yazın terletiyor oturma yeri deri olduğu için. Kumaş koltuklar bu kadar dayanır mı bilemem. Uzun süreli Hawk kullanan birine denk gelmedim. O yüzden sağlamlık konusunda karşılaştırma yapamıyorum. Birde şöyle bir durum var 7 yıl içerisinde xdrive malzeme kalitesini düşürmüştür beyaz eşya firmaları gibi alırsın 1-2 sene zor dayanır orasını bilemem.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Xdrive derim 2017'den beri aynı koltuğu kullanıyorum. 7 yıl geçirdik birlikte geçen sene hareketli kolçaklarını değiştirdim. Sağ sola vurmaktan parçalanmıştı. Koltuk genel anlamda sapasağlam yırtık deformasyon vs olmadı. Biraz çöktü oturma yeri ama 7 yıl kullandım gayet normal. Tek eksi olarak söyleyebileceğim şey yazın terletiyor oturma yeri deri olduğu için. Kumaş koltuklar bu kadar dayanır mı bilemem. Uzun süreli Hawk kullanan birine denk gelmedim. O yüzden sağlamlık konusunda karşılaştırma yapamıyorum. Birde şöyle bir durum var 7 yıl içerisinde xdrive malzeme kalitesini düşürmüştür beyaz eşya firmaları gibi alırsın 1-2 sene zor dayanır orasını bilemem.
Arkadaşın düşündüğü Anka modeli ve benim kullandığım 15li plus'un siyah ve açık gri modelleri tamamen kumaş ve terletme vs yapmıyor almak isterse kesinlikle kumaş alınmalı

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Arkadaşın düşündüğü Anka modeli ve benim kullandığım 15li plus'un siyah ve açık gri modelleri tamamen kumaş ve terletme vs yapmıyor almak isterse kesinlikle kumaş alınmalı
Yıllar önce xdrive genelde hep deri üretiyordu teknoloji çok gelişmiş. Adamlar çağ atlamış 400 liraya mı ne almıştım koltuğu kırılırsa bir sonraki koltukta o teknolojiye bende geçerim. 😄

Deepnise

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anka da tamamiyle kumaş aslında, derisi de mevcut tabi ama deri hayatta almam :)

Deepnise

80+
Amazonda prime ile 8740 tl peşin fiyatına 6 taksit fırsatını görünce hawk future aldım. Fab yerine future daha mantıklı geldi indirimde ve peşin fiyatına taksit imkanı güzel olunca. 6 ay1400 küsür bir şey değil.

Top Bottom