hawk guzel aklınız kalmasın iptal etmenıze gerek yok.Suan 3600tlye hawk fab siparisi verdim ama icime sinmedi iade edip 4500 e zio fabrice geçmek degermi ?
Tartısmaya kapalı, zio.Suan 3600tlye hawk fab siparisi verdim ama icime sinmedi iade edip 4500 e zio fabrice geçmek degermi ?
Merhabalar bende geçen hafta sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Bu oturma derinliğinin ölçüsünü alma imkanın varsa bel yastığı hariç ölçüsünü alıp atabilirmisin.Hawk v4 siyah kumaş modelini kullanıyorum. Bir tek sıkıntı bel kısmına koyulan bel tutamaçı bir süre zarfında kayıyor onun haricinde bir sıkıntısı yok.
Bende gelmesini bekliyorum 8 gün once siparişini verdim gelince bilgilendirme yaparım.Merhabalar bende geçen hafta sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Bu oturma derinliğinin ölçüsünü alma imkanın varsa bel yastığı hariç ölçüsünü alıp atabilirmisin.
İyi olur sevinirimBende gelmesini bekliyorum 8 gün once siparişini verdim gelince bilgilendirme yaparım.
Merhabalar bende geçen hafta sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Bu oturma derinliğinin ölçüsünü alma imkanın varsa bel yastığı hariç ölçüsünü alıp atabilirmisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşaret parmağı kadar boşluk var ,uzun süre kullanımda aşağısına doğru kayıyor. Boy 1.83 115kg hocam bilgin olsun.
Memnunmusun rahatlığı vs nasıl oturma yerinin yumuşaklığı.Mesaj otomatik birleştirildi:
İşaret parmağı kadar boşluk var uzun, süre kullanımda aşağısına doğru kayıyor. Boy 1.83 115kg hocam bilgin olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 aydır kullanıyorum günde 5 saat olmak üzere. Çok memnunum uzun süre pc başındaysan rahatlıkla alabilirsin tavsiye ederim.Memnunmusun rahatlığı vs nasıl oturma yerinin yumuşaklığı.