Neler Yeni

Zio mu? Hawk mı? Hangisini Tercih Etmeliyim

Freix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
262
Hawk future veya zio fabric düşünüyorum. Hangisi daha iyidir. Zio işbir sünger kullanıldığı yazıyor ve işbir en iyi sünger üreticilerinden olduğunu biliyorum, hawktaki de iyi sünger midir? İskeletl en iyi olan hangisi? Kollar da önemli, işte hangisi daha iyiyse veya önerebileceğiniz koltuk var mı?

xdrive hawk cougar rampage olarak hepsini deneyimledim. Yaklaşık olarak 1.5 2 ay araştırma yaptım sonuç olarak 2 haftadır omen citadel kullanıyorum. Öneririm mediamarkt vatan pc gibi yerlerde teşhirleri mevcut....

xdrive hawk cougar rampage olarak hepsini deneyimledim. Yaklaşık olarak 1.5 2 ay araştırma yaptım sonuç olarak 2 haftadır omen citadel kullanıyorum. Öneririm mediamarkt vatan pc gibi yerlerde teşhirleri mevcut....
tavsiye için teşekkürler ama bütçeyi biraz aşıyor

Hawk future veya zio fabric düşünüyorum. Hangisi daha iyidir. Zio işbir sünger kullanıldığı yazıyor ve işbir en iyi sünger üreticilerinden olduğunu biliyorum, hawktaki de iyi sünger midir? İskeletl en iyi olan hangisi? Kollar da önemli, işte hangisi daha iyiyse veya önerebileceğiniz koltuk var mı?
knk bende daha geçen hafta aldım future yi, koliyi 2 kişi taşıdık biraz ağırdı açıp bakma imkanım oldu şuan sadece koltuğu çok yumuşak değil aşırı sert de değil tabi, bi oyuncu koltuğunun ideal sertliğinde çünkü yatmak için almıyoruz biz bunu ideal orta sertlikte odaklanmak için alıyoruz, malzeme kalitesi gayet güzel birde kol pedini sipariş verdim o da kargoya verilecek sadece 1 hafta bekletiyorlar en küçük şey için bile onun dışında müşteri hizmetleri fln düzgün siparişine ayrıca not düşebiliyorsun arayıpda özel bi durum olduğunda ben memnun oldum inş taşınırsak diğer evde kullanmaya başlayacağım zio yu denemedim lâkin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,682
Üyeler
173,238
Son üye
farukbuyuk.
Geri