Hawk fab mı zio fabric mi

Wizja

80+
Reaksiyon skoru
16
Suan 3600tlye hawk fab siparisi verdim ama icime sinmedi iade edip 4500 e zio fabrice geçmek degermi ?

ZİO la tabii kıyası mı olur.

Hawk v4 siyah kumaş modelini kullanıyorum. Bir tek sıkıntı bel kısmına koyulan bel tutamaçı bir süre zarfında kayıyor onun haricinde bir sıkıntısı yok.

Hawk v4 siyah kumaş modelini kullanıyorum. Bir tek sıkıntı bel kısmına koyulan bel tutamaçı bir süre zarfında kayıyor onun haricinde bir sıkıntısı yok.
Merhabalar bende geçen hafta sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Bu oturma derinliğinin ölçüsünü alma imkanın varsa bel yastığı hariç ölçüsünü alıp atabilirmisin.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    167.3 KB · Hit: 56
Merhabalar bende geçen hafta sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Bu oturma derinliğinin ölçüsünü alma imkanın varsa bel yastığı hariç ölçüsünü alıp atabilirmisin.
Bende gelmesini bekliyorum 8 gün once siparişini verdim gelince bilgilendirme yaparım.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşaret parmağı kadar boşluk var uzun, süre kullanımda aşağısına doğru kayıyor. Boy 1.83 115kg hocam bilgin olsun.

İşaret parmağı kadar boşluk var ,uzun süre kullanımda aşağısına doğru kayıyor. Boy 1.83 115kg hocam bilgin olsun.

Ekler

• 453CE6FF-687A-4F3E-BC11-CAE6FEEA6A94.jpeg
    453CE6FF-687A-4F3E-BC11-CAE6FEEA6A94.jpeg
    2.4 MB · Hit: 57

İşaret parmağı kadar boşluk var uzun, süre kullanımda aşağısına doğru kayıyor. Boy 1.83 115kg hocam bilgin olsun.
Memnunmusun rahatlığı vs nasıl oturma yerinin yumuşaklığı.

Memnunmusun rahatlığı vs nasıl oturma yerinin yumuşaklığı.
6 aydır kullanıyorum günde 5 saat olmak üzere. Çok memnunum uzun süre pc başındaysan rahatlıkla alabilirsin tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,291
Üyeler
173,793
Son üye
Hoxton
Geri