Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hawk Fab V4 Siyah 3111₺

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
Fiyatlandırma hatası vardı. Normalde ... Home ürünlerinde sepette %20 indirim kampanyası vardı daha sonra düzelttiler
Bilmiyorum şuan bende transfer sürecinde gozüküyor yarın gelicektir yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de tam anlamadım şu anlık
Peki destek ile görüşmenizde size koltugu gondericeklerine dair baska bir şey soylediler mi yoksa sadece satici ile irtibata mı geçin dendi

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Bilmiyorum şuan bende transfer sürecinde gozüküyor yarın gelicektir yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki destek ile görüşmenizde size koltugu gondericeklerine dair baska bir şey soylediler mi yoksa sadece satici ile irtibata mı geçin dendi
satıcı zaten hepsiburada ama iptal etmeleri anlamsız

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Ali Batmaz
Hayırlı olsun mis gibi fiyat

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
Hocam çıkış şubesi Tuzla. Ben de Gebze'de oturuyorum. Bu yüzden olabilir
Bende kocaeli de oturuyorum bana da yarın gelir gibi o zaman cıkış subesi tuzla olarak gözüküyor sağolun, ürünü açıp baktınız kurulum kolay mı?

Bende kocaeli de oturuyorum bana da yarın gelir gibi o zaman cıkış subesi tuzla olarak gözüküyor sağolun, ürünü açıp baktınız kurulum kolay mı?
Bugün de gelebilir belli olmaz. Henüz kurulumu yapmadım. Açtım şu an çok pis kokuyor biraz havalanınca kurulumu yaparım

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
benim koltuk adresimde olmadigim icin teslim edilememis sozde 😃

Recept41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Recep
Ben de gebze tarafındayım az önce dağıtıma çıktı gelene kadar hiçbir yere kıpırdamicam😂

Bambaataa

80+
Benim ve arkadaşımın siparişi dağıtıma çıktıktan sonra kendi kendine iadeye dönmüş. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, ilk başta müşteri kabul etmediği için iade yapılıyor dediler. Daha sonra detaylı açıklama istedim, bu sefer ürün taşıma esnasında hasar aldığı için iade ediliyor dediler. Arkadaşıma da satıcı firma siparişleri gece 12 de iptal etmiş o yüzden iade oluyor demişler. HB'ye yakışmayan bir rezillik.

scars1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ahmet dertlidağ
Benim ve arkadaşımın siparişi dağıtıma çıktıktan sonra kendi kendine iadeye dönmüş. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, ilk başta müşteri kabul etmediği için iade yapılıyor dediler. Daha sonra detaylı açıklama istedim, bu sefer ürün taşıma esnasında hasar aldığı için iade ediliyor dediler. Arkadaşıma da satıcı firma siparişleri gece 12 de iptal etmiş o yüzden iade oluyor demişler. HB'ye yakışmayan bir rezillik.
Aynı sorun bende de var kaç saattir derdimi anlatmaya çalışıyorum hem hepsiburada'ya hem hepsiJET'e. Şimdilik iade süreci iptali için talep açtırdım birkaçtane onları bekliyorum. İlk defa bir alışverişimde beni bu kadar hayal kırıklığına uğrattılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,871
Üyeler
160,616
Son üye
Muzrottle
Top Bottom