❌İndirim Bitti! Hawk Fab V4 Siyah 3111₺

Fiyatlandırma hatası vardı. Normalde ... Home ürünlerinde sepette %20 indirim kampanyası vardı daha sonra düzelttiler
Bilmiyorum şuan bende transfer sürecinde gozüküyor yarın gelicektir yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de tam anlamadım şu anlık
Peki destek ile görüşmenizde size koltugu gondericeklerine dair baska bir şey soylediler mi yoksa sadece satici ile irtibata mı geçin dendi

Bilmiyorum şuan bende transfer sürecinde gozüküyor yarın gelicektir yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki destek ile görüşmenizde size koltugu gondericeklerine dair baska bir şey soylediler mi yoksa sadece satici ile irtibata mı geçin dendi
satıcı zaten hepsiburada ama iptal etmeleri anlamsız

Hayırlı olsun mis gibi fiyat

Bende kocaeli de oturuyorum bana da yarın gelir gibi o zaman cıkış subesi tuzla olarak gözüküyor sağolun, ürünü açıp baktınız kurulum kolay mı?
Bugün de gelebilir belli olmaz. Henüz kurulumu yapmadım. Açtım şu an çok pis kokuyor biraz havalanınca kurulumu yaparım

benim koltuk adresimde olmadigim icin teslim edilememis sozde 😃

Ben de gebze tarafındayım az önce dağıtıma çıktı gelene kadar hiçbir yere kıpırdamicam😂

Benim ve arkadaşımın siparişi dağıtıma çıktıktan sonra kendi kendine iadeye dönmüş. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, ilk başta müşteri kabul etmediği için iade yapılıyor dediler. Daha sonra detaylı açıklama istedim, bu sefer ürün taşıma esnasında hasar aldığı için iade ediliyor dediler. Arkadaşıma da satıcı firma siparişleri gece 12 de iptal etmiş o yüzden iade oluyor demişler. HB'ye yakışmayan bir rezillik.

Benim ve arkadaşımın siparişi dağıtıma çıktıktan sonra kendi kendine iadeye dönmüş. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, ilk başta müşteri kabul etmediği için iade yapılıyor dediler. Daha sonra detaylı açıklama istedim, bu sefer ürün taşıma esnasında hasar aldığı için iade ediliyor dediler. Arkadaşıma da satıcı firma siparişleri gece 12 de iptal etmiş o yüzden iade oluyor demişler. HB'ye yakışmayan bir rezillik.
Aynı sorun bende de var kaç saattir derdimi anlatmaya çalışıyorum hem hepsiburada'ya hem hepsiJET'e. Şimdilik iade süreci iptali için talep açtırdım birkaçtane onları bekliyorum. İlk defa bir alışverişimde beni bu kadar hayal kırıklığına uğrattılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,072
Üyeler
186,571
Son üye
ahmet_çaka
Geri