Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hawk Fab V4 Siyah 3111₺

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
Aynı sorun bende de var kaç saattir derdimi anlatmaya çalışıyorum hem hepsiburada'ya hem hepsiJET'e. Şimdilik iade süreci iptali için talep açtırdım birkaçtane onları bekliyorum. İlk defa bir alışverişimde beni bu kadar hayal kırıklığına uğrattılar.
Benim ve arkadaşımın siparişi dağıtıma çıktıktan sonra kendi kendine iadeye dönmüş. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, ilk başta müşteri kabul etmediği için iade yapılıyor dediler. Daha sonra detaylı açıklama istedim, bu sefer ürün taşıma esnasında hasar aldığı için iade ediliyor dediler. Arkadaşıma da satıcı firma siparişleri gece 12 de iptal etmiş o yüzden iade oluyor demişler. HB'ye yakışmayan bir rezillik.
hocam ben de şuan konuştum herhangi bir sipariş iptali olmadığı siparişiniz için en geç tarihin 21 haziran olduğunu bu sebeple olaya bir müdahale yapamadıklarını ve dilerseler onlarla iletişime geçebileceğimizi söylediler bu müşteri hizmetlerinin en kötü yanı herkes kurumsal konuşuyor kimse bir şeyden haber değil hepsi farklı bilgi satıyor olmazsa iptal edeceğiz artık ben alıştım zaten indirimli ürün alıp siparişin iptal olmasına .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar güncel olarak yazıyorum şimdi aradılar ve gelmek üzere olduklarını söylüyorlar sanırım sipariş iptali gibi bir durum söz konusu değil ama kargo herhangi bir şekilde hareket etmiyor tuhaf

scars1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ahmet dertlidağ
hocam ben de şuan konuştum herhangi bir sipariş iptali olmadığı siparişiniz için en geç tarihin 21 haziran olduğunu bu sebeple olaya bir müdahale yapamadıklarını ve dilerseler onlarla iletişime geçebileceğimizi söylediler bu müşteri hizmetlerinin en kötü yanı herkes kurumsal konuşuyor kimse bir şeyden haber değil hepsi farklı bilgi satıyor olmazsa iptal edeceğiz artık ben alıştım zaten indirimli ürün alıp siparişin iptal olmasına .d

arkadaşlar güncel olarak yazıyorum şimdi aradılar ve gelmek üzere olduklarını söylüyorlar sanırım sipariş iptali gibi bir durum söz konusu değil ama kargo herhangi bir şekilde hareket etmiyor tuhaf
Ben kargoyu takip edemiyorum ''Teslim Edilemedi - Alıcı Kabul Etmiyor'' böyle yazdıkları için sözde evime gelmişler :D

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
Ben kargoyu takip edemiyorum ''Teslim Edilemedi - Alıcı Kabul Etmiyor'' böyle yazdıkları için sözde evime gelmişler :D
aynısı yazıyor tam bir rezillik sanki bedavaya aldık 3100 kampanyada düşebilecek bir fiyat

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Fatih Ayhan
Benim kargom teslim edilemedi, alıcı kabul etmiyor olarak gözüküyo.
Bende de aynı problem oldu. Yani satın aldım geliyim bidaha konuya bakayım dedim alıcı kabul etmiyor dedikten sonra gerçekten birkaç kişide daha sorun yaşanması garip. Bu ürünü alamazsam sanırım daha da alamayacağım. Üzücü..

Gerçekten rezillik, sanki çok absürt bir fiyattan aldık bir de. Bana da aynı sebepten direkt iade oluşturmuşlar :D Ben kargocuların direkt araca yüklemediğini tahmin ediyorum merkezi yerde oturmadığım için
Ben merkezi bir yerde oturuyorum. Bana da ertesi gün dağıtıma çıktı mesajı geldi saat 9.30 gibi direk alıcı kabul etmiyor mesajı geldi. Gariplik olduğu belli.

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
Ben yarım saat önce teslim aldım kurdum şu an koltuğun üzerinden yazıyorum :) İnşallah herkesin siparişi teslim edilir.
hocam ürün abna geldi kurulum tam bir eziyet oldu ya her neyse halletim ve size tavsiyem çıkan suyla ve bezle koltugu hafifce silin ve balkona koyun koltuğun kokusu gitsin

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arif Can SİPAHİ
Benim koltuğun parasını iade etmişler saçma bir şekilde

Ürün bana geliyor ben teslim alamıyorum akşam geri gidiyor para iade oluyor benim hiçbir şekilde haberim yok bu nasıl iş ya :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Bambaataa

80+
Bana da iade geldi şimdi şaka gibi bir olay :D sen siparişi al kargoya ver ertesi sabah dağıtıma çıkar, sonra da geri götür para iadesi yap kafayı yemişler yaptıkları masraf yanlarına kalsın reziller

Recept41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Recep
hocam ürün abna geldi kurulum tam bir eziyet oldu ya her neyse halletim ve size tavsiyem çıkan suyla ve bezle koltugu hafifce silin ve balkona koyun koltuğun kokusu gitsin
Biraz kokusu gitti yarın sileceğim. İadesi yapılan arkadaşlara üzüldüm ya. Çok şanssız biriyim nasıl oldu da iade etmediler şaşırdım

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
Tek anlamadigim şey neye göre iade yapiliyor bize neden geldi de bu arkadaşlara gelmedi

Top Bottom