Neler Yeni

Hawk Fab v4 - Xdrive 15li plus - Hawk Fab v6 arasında kaldım sizce hangisi ?

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Yiğit
anlattığınıza göre xdrive daha iyi gibi 2d 3d olayı nedir hocam
daha iyi olma kısmını bilemem gidipte hepsini deneyimlemiş birisi değilim o yüzden kesin bi öneri sunmadım zaten. hawk future modelinde kumaş daha kalın mesela ama onun fiyatı daha tuzlu mesela. kolçak kısmına gelecek olursakta kolçakların hareket yönleri var. kolçakta kaç tane hareket yönü varsa sayısına göre tabir ediliyor. 15li plus modelinde kolçak sadece yukarı aşağı ve sağa sola dönme hareketi yapıyor. 2 hareket yönü var o yüzden 2d deniyor. anka modelinde ise bu 2 harekete ek 3. hareket ileri geri yapması o yüzden ona da 3d deniyor. başka koltuklarda 4d kolçaklarda var onların 4. hareketi ise kolçağın sağa sola kayması

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

MufasaBoss

80+ Bronze
biraz açıklayabilir misiniz hocam nedenini rica etsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçem ona yetmiyor maalesef bu fiyat aralığı lazım hocam ne önerebilirsiniz

anladım bilmiyordum hocam teşekkür ederim

bu 3ü arasında öneriniz hangisi olurdu 1.90/95 günlük pc başında ders + oyun 9 10 saati buluyor ve hangi modeli kullanıyorsunuz hawk için
Hawk Çoğu Modeli Kumaş Ve Ucuz Hemen Aşınmıyor Diyeceklerim Bu Kadar

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
ben xdriveı 4 senedir sorunsuz kullanıyorum aşınma vb yok ama kol kısmı ileri geri gitmiyor bu bir eksi hawkda var mı bilmiyorum
rahat sağlam koltuk. 2 kere koltukla beraber düştüm bir şey olmadı

ömersz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ömer
Xdrive 15li deri. Xdrive 15li plus kumaş aralarında fiyat farkı yoktu diye hatırlıyorum. Ben de aynı senin gibi arada kalıp xdrive 15li plus aldım memnunum ama kolçakların az daha yukarı çıkmasını isterdim. Ek olarak kolçağın biri eksik gelmişti sadece eksik gönderdiniz yazdım ertesi gün kargoya verildi.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Yiğit
ben xdriveı 4 senedir sorunsuz kullanıyorum aşınma vb yok ama kol kısmı ileri geri gitmiyor bu bir eksi hawkda var mı bilmiyorum
rahat sağlam koltuk. 2 kere koltukla beraber düştüm bir şey olmadı
hangi modeli kullanıyorsun hocam ileri geri gitmiyor dediğin modele göre değişiyor

Xdrive 15li deri. Xdrive 15li plus kumaş aralarında fiyat farkı yoktu diye hatırlıyorum. Ben de aynı senin gibi arada kalıp xdrive 15li plus aldım memnunum ama kolçakların az daha yukarı çıkmasını isterdim. Ek olarak kolçağın biri eksik gelmişti sadece eksik gönderdiniz yazdım ertesi gün kargoya verildi.
evet müşteri hizmetleri baya ilgili benim anka modelinde poliamid ayak olması gerekiyor normalde metal ayak geldi teknik deteğe yazdım geçen hafta bugün kargoya verilmiş poliamid ayak

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
YUSUF KAYA
rahat mı hocam uzun kullanımda boy ve kilo kaç acaba

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Fatih Ayhan
Hawk fab v4 kullanıcısıyım. Koltuk rahat ve güzel. Garanti desteği de çok iyi. Kolçağı kırıldı fotoğrafını gönderdim. Direkt yenisini kargoya verdiler. Garanti konusunda da bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
hangi modeli kullanıyorsun hocam ileri geri gitmiyor dediğin modele göre değişiyor

evet müşteri hizmetleri baya ilgili benim anka modelinde poliamid ayak olması gerekiyor normalde metal ayak geldi teknik deteğe yazdım geçen hafta bugün kargoya verilmiş poliamid ayak
konuda sorulan 15li modeli gerçi benimki 4 sene öncesinin. belki şu an yapmışlardır

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Yiğit
konuda sorulan 15li modeli gerçi benimki 4 sene öncesinin. belki şu an yapmışlardır
şuanda da yok o modelde ileri geri kolçak hareketi ama plus modeli var şuan bayağı bir fark var sanırsam düze 15li ye göre

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
YUSUF KAYA
Hawk fab v4 kullanıcısıyım. Koltuk rahat ve güzel. Garanti desteği de çok iyi. Kolçağı kırıldı fotoğrafını gönderdim. Direkt yenisini kargoya verdiler. Garanti konusunda da bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
herkes farklı söylüyorum anlamadım bende boy kilo kaç hocam

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Yiğit

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
YUSUF KAYA
senin boy kilo kaç hocam ağırsanız hawk fab tercih etmeyin bence
hocam 190/95 kilolu değilim spor ile 90a düşme yoludayım şuan tavsiyeniz nedir herkes farklı söylüyo yt de karşılaştırma yok arada kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,504
Üyeler
165,191
Son üye
Hk44
Top Bottom