Hawk future mı Exvega andromeda mı ?

sinan1261

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
12000
Hawk future ile exvega andromeda arasında kaldım , hangisi daha rahattır ve daha uzun süre götürür ? Exveganın vade farksız taksit yapması nedeniyle biraz daha oraya yatkınım fakat çok kararsız kaldım

Hawk future ile exvega andromeda arasında kaldım , hangisi daha rahattır ve daha uzun süre götürür ? Exveganın vade farksız taksit yapması nedeniyle biraz daha oraya yatkınım fakat çok kararsız kaldım
bende bir kaç gün önce böyle bir konu açtım kimse exvega almamı tavsiye etmedi hawk önerdiler

Andromeda çok rahat bir koltuk

EXVega andromeda kullanıyorum memnunum açıkçası ama ben 6600’e aldım 12 küsür fiyatları hakeden bir koltuk değil bence yani Fab V4 fiyatında olsa net alınır future ile yarışan bir koltuk derim ama aynı fyatlardaysa future alınır

EXVega andromeda kullanıyorum memnunum açıkçası ama ben 6600’e aldım 12 küsür fiyatları hakeden bir koltuk değil bence yani Fab V4 fiyatında olsa net alınır future ile yarışan bir koltuk derim ama aynı fyatlardaysa future alınır
Andromedaya visco yastık ekleyince 11200 oluyor .

hawk future aldım
hocam koltuk nasıl bende fature modelini almayı düşünüyorum varsa biraz bişiler söyleyebilirmisiniz
ne bekliyodunuz beklentinizi karşıladımı vs.

aldınmı hocam ne önerirsin
merhaba kral ben hawk future aldım . Memnun muyum diye sorarsan çok memnunum acayip güzel ve kullanışlı bir koltuk tek sevmediğim yanı aldığım günden beri hiç yağlama yapmadım şurda 3 ay ya olmuş yada olmamıştır ufak gıcırtı sesleri var. Yağlasam düzelir gibi ama üşendiğim için yapmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,129
Üyeler
183,530
Son üye
Akif4254
Geri