Neler Yeni

Öneri Hawk Future mu yoksa HP Omen Citadel mi?

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Hp Omen amazonda 11.000 TL. Hawk Future ise 8.000 TL. İkisi arasında baya kaldım. 11.000 lira verilir mi sizce, değer mi? Maalesef fiziksel olarak gidip deneyimleyemiyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aradaki farka değmez bence. Aynı klasmanda koltuklar sayılır. Kumaş olduğu için future daha iyi bir tercih olur.

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aradaki farka değmez bence. Aynı klasmanda koltuklar sayılır. Kumaş olduğu için future daha iyi bir tercih olur.
Konfor ve uzun ömürlülük konusunda HP Omen'a çok daha iyi diyorlar.

Owlore

80+
Hp Omen amazonda 11.000 TL. Hawk Future ise 8.000 TL. İkisi arasında baya kaldım. 11.000 lira verilir mi sizce, değer mi? Maalesef fiziksel olarak gidip deneyimleyemiyorum.
Citadel görünce gireyim dedim konuya, oturdum ilk oturduğumda dediğim şey "oturduğum en rahat koltuk bu" idi cidden güzel lakin 11k'ya çıkması fazla olmuş ben citadel alın derim indirim bekleyip

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Citadel görünce gireyim dedim konuya, oturdum ilk oturduğumda dediğim şey "oturduğum en rahat koltuk bu" idi cidden güzel lakin 11k'ya çıkması fazla olmuş ben citadel alın derim indirim bekleyip
Çok uzun bir süredir oyuncu koltuğu alma hedefim vardı, şimdi de bütçem var. Almışken iyilerinden almak istiyorum. Eğer Citadel aklıma yatarsa indirim beklemeden almayı düşünüyorum. 8000 TL verdikten sonra ''ya keşke üstüne 3000 daha verip Citadel alsaymışım'' diye pişman olmak istemiyorum. Citadel için de baya iyi yorumlar olduğunu görünce, tavsiye almak istedim.

Owlore

80+
Bu arada İstanbul Forum'da Teknosa mağazasında oturmuştum diğer teknosaların hangilerinde vardır bilmiyorum ama yakınsanız gidip deneyebilirsiniz

Owlore

80+
Çok uzun bir süredir oyuncu koltuğu alma hedefim vardı, şimdi de bütçem var. Almışken iyilerinden almak istiyorum. Eğer Citadel aklıma yatarsa indirim beklemeden almayı düşünüyorum. 8000 TL verdikten sonra ''ya keşke üstüne 3000 daha verip Citadel alsaymışım'' diye pişman olmak istemiyorum. Citadel için de baya iyi yorumlar olduğunu görünce, tavsiye almak istedim.
Hawk fab v5 kullanıyorum ben alırken citadel 8k bu 3.5k idi ve yaşadım keşke almayıp para koyup onu alsaydım dedim

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konfor ve uzun ömürlülük konusunda HP Omen'a çok daha iyi diyorlar.
Valla ben de hep onu öneriyordum bu bütçedeki koltuklarda ama 11k fazla. 8-9k olduğunda idealdi fazlası çok. Amazon her indirim döneminde düşürüyor genelde bu yıl ne olur bilemiyorum.

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Galiba Citadel'i alacağım ya

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
1704993832296.png

Bir oyuncu koltuğunda bunu gördüğün gibi kaçacaksın arkadaş. Hawk almanı öneririm kesinlikle, kumaştan şaşma.

Top Bottom