Citadel görünce gireyim dedim konuya, oturdum ilk oturduğumda dediğim şey "oturduğum en rahat koltuk bu" idi cidden güzel lakin 11k'ya çıkması fazla olmuş ben citadel alın derim indirim bekleyipHp Omen amazonda 11.000 TL. Hawk Future ise 8.000 TL. İkisi arasında baya kaldım. 11.000 lira verilir mi sizce, değer mi? Maalesef fiziksel olarak gidip deneyimleyemiyorum.
Çok uzun bir süredir oyuncu koltuğu alma hedefim vardı, şimdi de bütçem var. Almışken iyilerinden almak istiyorum. Eğer Citadel aklıma yatarsa indirim beklemeden almayı düşünüyorum. 8000 TL verdikten sonra ''ya keşke üstüne 3000 daha verip Citadel alsaymışım'' diye pişman olmak istemiyorum. Citadel için de baya iyi yorumlar olduğunu görünce, tavsiye almak istedim.Citadel görünce gireyim dedim konuya, oturdum ilk oturduğumda dediğim şey "oturduğum en rahat koltuk bu" idi cidden güzel lakin 11k'ya çıkması fazla olmuş ben citadel alın derim indirim bekleyip
Bu arada İstanbul Forum'da Teknosa mağazasında oturmuştum diğer teknosaların hangilerinde vardır bilmiyorum ama yakınsanız gidip deneyebilirsinizCitadel görünce gireyim dedim konuya, oturdum ilk oturduğumda dediğim şey "oturduğum en rahat koltuk bu" idi cidden güzel lakin 11k'ya çıkması fazla olmuş ben citadel alın derim indirim bekleyip
Hawk fab v5 kullanıyorum ben alırken citadel 8k bu 3.5k idi ve yaşadım keşke almayıp para koyup onu alsaydım dedimÇok uzun bir süredir oyuncu koltuğu alma hedefim vardı, şimdi de bütçem var. Almışken iyilerinden almak istiyorum. Eğer Citadel aklıma yatarsa indirim beklemeden almayı düşünüyorum. 8000 TL verdikten sonra ''ya keşke üstüne 3000 daha verip Citadel alsaymışım'' diye pişman olmak istemiyorum. Citadel için de baya iyi yorumlar olduğunu görünce, tavsiye almak istedim.
Valla ben de hep onu öneriyordum bu bütçedeki koltuklarda ama 11k fazla. 8-9k olduğunda idealdi fazlası çok. Amazon her indirim döneminde düşürüyor genelde bu yıl ne olur bilemiyorum.Konfor ve uzun ömürlülük konusunda HP Omen'a çok daha iyi diyorlar.
aynı klasmanda koltuk sayılmazlar omen bayağı premiumAradaki farka değmez bence. Aynı klasmanda koltuklar sayılır. Kumaş olduğu için future daha iyi bir tercih olur.
Bence al hocam da indirim beklesen daha iyi gibiGaliba Citadel'i alacağım ya