ertugrullgnc
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 16
- İsim
- Ertuğrul Genç
Merhabalar, okulların tekrardan online olmasıyla dersler + normal iş güç + oyun derken günün 7-8 saatini masa başında geçirdiğimi fark ettim bu yüzden evdeki her hangi bir sandalye yerine kendime koltuk almaya karar verdim. Hawk Future ve Hawk Fab V5 arasında kaldım. Hawk'ın whatsapp hattından görüşmem üzerine (aşırı ilgililer o yüzden firmaya güvenim arttı) iki model arasındaki farkları şu şekilde açıkladılar:
" Merhaba, Future serimiz 4D Kolçaklar, Multi Tilt yarasa alt mekanizma, 4 Class güçlendirilmiş amortisör, daha kalın yıldız ayak ve tekerlek, daha kalın oturak ve sırt süngerine sahiptir."
Oturak ve sırt süngerlerinin kalınlığı sorduğumda ise şu yanıtı aldım:
" 5cm Fab 8cm Future serisinin kalınlığıdır."
İkisinide kullanan veya deneyimleyen veya ikisi hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Hangisini alsam karar veremedim, bütçem sınırlı Future serisi beni biraz zorlayacak ama almışken iyisini alayım (gerçekten aralarında çok fark varsa) modundayım uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum. Gerçekten aradaki 2000₺ fiyat farkına değer mi yoksa Fab V5 alsam yeterince rahat mıdır?
Rahatlık konusundaki kaygılarım Future serisinin süngerlerinin Fab serisinden %60 daha kalın olduğunu öğrendiğimde oluştu.
" Merhaba, Future serimiz 4D Kolçaklar, Multi Tilt yarasa alt mekanizma, 4 Class güçlendirilmiş amortisör, daha kalın yıldız ayak ve tekerlek, daha kalın oturak ve sırt süngerine sahiptir."
Oturak ve sırt süngerlerinin kalınlığı sorduğumda ise şu yanıtı aldım:
" 5cm Fab 8cm Future serisinin kalınlığıdır."
İkisinide kullanan veya deneyimleyen veya ikisi hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Hangisini alsam karar veremedim, bütçem sınırlı Future serisi beni biraz zorlayacak ama almışken iyisini alayım (gerçekten aralarında çok fark varsa) modundayım uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum. Gerçekten aradaki 2000₺ fiyat farkına değer mi yoksa Fab V5 alsam yeterince rahat mıdır?
Rahatlık konusundaki kaygılarım Future serisinin süngerlerinin Fab serisinden %60 daha kalın olduğunu öğrendiğimde oluştu.