Neler Yeni

Hawk Future vs Hawk Fab V5

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ertuğrul Genç
Merhabalar, okulların tekrardan online olmasıyla dersler + normal iş güç + oyun derken günün 7-8 saatini masa başında geçirdiğimi fark ettim bu yüzden evdeki her hangi bir sandalye yerine kendime koltuk almaya karar verdim. Hawk Future ve Hawk Fab V5 arasında kaldım. Hawk'ın whatsapp hattından görüşmem üzerine (aşırı ilgililer o yüzden firmaya güvenim arttı) iki model arasındaki farkları şu şekilde açıkladılar:
" Merhaba, Future serimiz 4D Kolçaklar, Multi Tilt yarasa alt mekanizma, 4 Class güçlendirilmiş amortisör, daha kalın yıldız ayak ve tekerlek, daha kalın oturak ve sırt süngerine sahiptir."
Oturak ve sırt süngerlerinin kalınlığı sorduğumda ise şu yanıtı aldım:
" 5cm Fab 8cm Future serisinin kalınlığıdır."

İkisinide kullanan veya deneyimleyen veya ikisi hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Hangisini alsam karar veremedim, bütçem sınırlı Future serisi beni biraz zorlayacak ama almışken iyisini alayım (gerçekten aralarında çok fark varsa) modundayım uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum. Gerçekten aradaki 2000₺ fiyat farkına değer mi yoksa Fab V5 alsam yeterince rahat mıdır?

Rahatlık konusundaki kaygılarım Future serisinin süngerlerinin Fab serisinden %60 daha kalın olduğunu öğrendiğimde oluştu.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
bende future serisi var coal kumaş olan coal rengi yani 1 yıla yaklaştı memnunum kumaş aldığıma memnunum. öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ertuğrul Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende future serisi var coal kumaş olan coal rengi yani 1 yıla yaklaştı memnunum kumaş aldığıma memnunum. öneririm
Hocam peki hiç fab modelini kullanan tanıdığınız var mı, bazıları süngerleri çok ince uzun süre oturunca vidalar batıyor falan demişler ne kadar doğru acaba

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Vida batması abartma olmuş 120 kg üstüyse bilemem ama aşt mekanizması falan da dandik o yüzden future öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ertuğrul Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vida batması abartma olmuş 120 kg üstüyse bilemem ama aşt mekanizması falan da dandik o yüzden future öneririm
Vida batması bana da biraz abartı gibi geldi, hocam peki alt mekanizmanın dandikliğinin 2000₺ farka değecek kadar olduğunu mu düşünüyorsunuz

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
emircan özütemiz
medley serisini kullanıyorum ortalama 2 yıldır deri-kumaş bu koltuk hiçbir sıkıntısını çekmedim çok rahat.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Vida batması bana da biraz abartı gibi geldi, hocam peki alt mekanizmanın dandikliğinin 2000₺ farka değecek kadar olduğunu mu düşünüyorsunuz
Açıkcası kalitesiz hissetmekten nefret ederim ve şuan koltuğun ğzerindeyim ve kalitesiz hissettiriyor, şuan koltuk alıyor olsaydım kesinlikle o farkı verirdim

Bir de tek fark mekanizma da değil o yüzden verilir hocam bütçeniz varsa elinizi korkak alıştırmayın

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Fab v1 Kullanıyorum ve öneririm.

Tek sorunu kumaş olduğu için temizlik istiyor oda ayda 5 dknı alıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ertuğrul Genç
Açıkcası kalitesiz hissetmekten nefret ederim ve şuan koltuğun ğzerindeyim ve kalitesiz hissettiriyor, şuan koltuk alıyor olsaydım kesinlikle o farkı verirdim

Bir de tek fark mekanizma da değil o yüzden verilir hocam bütçeniz varsa elinizi korkak alıştırmayın
Teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fab v1 Kullanıyorum ve öneririm.

Tek sorunu kumaş olduğu için temizlik istiyor oda ayda 5 dknı alıyor
Ekşi sözlükte bir çok kişi 5-6 saat üzeri sürede sırt kısmı ağrı yapıyor demişler, sırt kısmının sertliğinden şikayetçi misiniz?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hocam Future black kullanıyorum gayet güzel bir koltuk, tercih edebilirsiniz.

Maethril_

80+ Bronze
Future bence en iyisi. Bende fab var alalı yaklaşık 2 yıl oldu çok şikayetçi değilim fakat bel yastığı ve oturma kısmı çökme yapıyor uzun kullanımda buda rahatsız ediyor. (65kg)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom