Neler Yeni

Öneri Hawk Future yerine alınabilecek alternatif ?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Bütçe
7000
Merhaba iyi forumlar.

Koltuk alma düşüncesindeyim bayadır araştırıyorum arkadaşlar, bel fıtığı olanlar için konfor için uzun saatler kullanıldığında sıkıntı yaratmayacak bir koltuk arayışı içindeyim. V6 v4 kalitesiz diyen olmuş. Future kullanan birkaç kişi gıcırtı veya kolçaklarında sıkıntı olduğundan bahsetmiş.

Future yerine alınabilecek

Exvega andromeda denk geldi onu bilmiyorum hiç. Kullananlar varsa yazsın lütfen deneyimlerini.

Şuan future a yakınım fakat bunların yerine alınabilecek KULLANDIĞINIZ koltuk önerir misiniz. Her türlü öneriye açığım.

Teşekkürler şimdiden.

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Eren Pestil
Zio Gaming Fabric koltuğu alabilirsin custom özelleştirmesiyle birlikte ister adını, logonu yazabilirsin. bir sürü detayı var bakmanı öneririm

Ayrıca satın alırken LEVO kodunu kullanırsan %5-7 gibi bir indirimi var. Benim bildiğim tek kod bu başka bildiğin varsa onuda kullanabilirsin

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zio Gaming Fabric koltuğu alabilirsin custom özelleştirmesiyle birlikte ister adını, logonu yazabilirsin. bir sürü detayı var bakmanı öneririm

Ayrıca satın alırken LEVO kodunu kullanırsan %5-7 gibi bir indirimi var. Benim bildiğim tek kod bu başka bildiğin varsa onuda kullanabilirsin
Sen kullanıyor musun bu koltuğu veya kullandın mı

Ronin34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Şafak Doğan
Varsa 2. El alınır

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Eren Pestil
Sen kullanıyor musun bu koltuğu veya kullandın mı
Daha kullanma fırsatım olmadı ama allahın izniyle ekimde sistem toplayacağım full setup bu koltuğu almayı düşünüyorum.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
Merhaba iyi forumlar.

Koltuk alma düşüncesindeyim bayadır araştırıyorum arkadaşlar, bel fıtığı olanlar için konfor için uzun saatler kullanıldığında sıkıntı yaratmayacak bir koltuk arayışı içindeyim. V6 v4 kalitesiz diyen olmuş. Future kullanan birkaç kişi gıcırtı veya kolçaklarında sıkıntı olduğundan bahsetmiş.

Exvega andromeda denk geldi onu bilmiyorum hiç. Kullananlar varsa yazsın lütfen deneyimlerini.

Şuan future a yakınım fakat bunların yerine alınabilecek KULLANDIĞINIZ koltuk önerir misiniz. Her türlü öneriye açığım.

Teşekkürler şimdiden.
Xdrive fırtına kumaş modeli gidip bayiden denedim masajlı koltuk uzatmalısını ve sipariş etim olduğun ilde showroom varsa git dene

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Xdrive fırtına kumaş modeli gidip bayiden denedim masajlı koltuk uzatmalısını ve sipariş etim olduğun ilde showroom varsa git dene
Ankara'da varsa bir bakayım, diğer önerilere de açığım tabi ki xdrive aklımda yoktu çok yanaşmadım o markaya..

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Exvegaya sakın bulaşma çok sıkıntılı firma.

Hawk Fab v1 Kullanıyorum öneririmde gayet güzel.
V4 v6 için bende aynısını duymuştum indirimde v1 var diye onu aldım.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Exvegaya sakın bulaşma çok sıkıntılı firma.

Hawk Fab v1 Kullanıyorum öneririmde gayet güzel.
V4 v6 için bende aynısını duymuştum indirimde v1 var diye onu aldım.
Dxracer i takibe aldım şuan, ona yöneliyorum biraz. Araştıracağım bi süre daha henüz karar vermedim ama hawkdan vazgeçmek üzereyim. Birkaç yayıncı arkadaş ve kullanan arkadaşların uzun süreli kullanım yorumlarından dolayı.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dxracer i takibe aldım şuan, ona yöneliyorum biraz. Araştıracağım bi süre daha henüz karar vermedim ama hawkdan vazgeçmek üzereyim. Birkaç yayıncı arkadaş ve kullanan arkadaşların uzun süreli kullanım yorumlarından dolayı.
Dxracer'i önermem. Arkadaşım kullanıyor firma kurumsallıktan uzak. Bir sorun yaşarsan vs. başın ağrıyabilir. HP citadel amazonda zaman zaman 8k civarına düşüyor. Kaliteli bir şey istiyorum dersen onu da takip edebilirsin.

Emumbad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan Çelik
Merhaba iyi forumlar.

Teşekkürler şimdiden.
Ne aldkn ustam

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri