Öneri Hawk Future yerine alınabilecek alternatif ?

ensbhdr55

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,555
Bütçe
7000
Merhaba iyi forumlar.

Koltuk alma düşüncesindeyim bayadır araştırıyorum arkadaşlar, bel fıtığı olanlar için konfor için uzun saatler kullanıldığında sıkıntı yaratmayacak bir koltuk arayışı içindeyim. V6 v4 kalitesiz diyen olmuş. Future kullanan birkaç kişi gıcırtı veya kolçaklarında sıkıntı olduğundan bahsetmiş.

Future yerine alınabilecek

Exvega andromeda denk geldi onu bilmiyorum hiç. Kullananlar varsa yazsın lütfen deneyimlerini.

Şuan future a yakınım fakat bunların yerine alınabilecek KULLANDIĞINIZ koltuk önerir misiniz. Her türlü öneriye açığım.

Teşekkürler şimdiden.

Zio Gaming Fabric koltuğu alabilirsin custom özelleştirmesiyle birlikte ister adını, logonu yazabilirsin. bir sürü detayı var bakmanı öneririm

Ayrıca satın alırken LEVO kodunu kullanırsan %5-7 gibi bir indirimi var. Benim bildiğim tek kod bu başka bildiğin varsa onuda kullanabilirsin

Zio Gaming Fabric koltuğu alabilirsin custom özelleştirmesiyle birlikte ister adını, logonu yazabilirsin. bir sürü detayı var bakmanı öneririm

Ayrıca satın alırken LEVO kodunu kullanırsan %5-7 gibi bir indirimi var. Benim bildiğim tek kod bu başka bildiğin varsa onuda kullanabilirsin
Sen kullanıyor musun bu koltuğu veya kullandın mı

Sen kullanıyor musun bu koltuğu veya kullandın mı
Daha kullanma fırsatım olmadı ama allahın izniyle ekimde sistem toplayacağım full setup bu koltuğu almayı düşünüyorum.

Merhaba iyi forumlar.

Koltuk alma düşüncesindeyim bayadır araştırıyorum arkadaşlar, bel fıtığı olanlar için konfor için uzun saatler kullanıldığında sıkıntı yaratmayacak bir koltuk arayışı içindeyim. V6 v4 kalitesiz diyen olmuş. Future kullanan birkaç kişi gıcırtı veya kolçaklarında sıkıntı olduğundan bahsetmiş.

Exvega andromeda denk geldi onu bilmiyorum hiç. Kullananlar varsa yazsın lütfen deneyimlerini.

Şuan future a yakınım fakat bunların yerine alınabilecek KULLANDIĞINIZ koltuk önerir misiniz. Her türlü öneriye açığım.

Teşekkürler şimdiden.
Xdrive fırtına kumaş modeli gidip bayiden denedim masajlı koltuk uzatmalısını ve sipariş etim olduğun ilde showroom varsa git dene

Xdrive fırtına kumaş modeli gidip bayiden denedim masajlı koltuk uzatmalısını ve sipariş etim olduğun ilde showroom varsa git dene
Ankara'da varsa bir bakayım, diğer önerilere de açığım tabi ki xdrive aklımda yoktu çok yanaşmadım o markaya..

Exvegaya sakın bulaşma çok sıkıntılı firma.

Hawk Fab v1 Kullanıyorum öneririmde gayet güzel.
V4 v6 için bende aynısını duymuştum indirimde v1 var diye onu aldım.

Exvegaya sakın bulaşma çok sıkıntılı firma.

Hawk Fab v1 Kullanıyorum öneririmde gayet güzel.
V4 v6 için bende aynısını duymuştum indirimde v1 var diye onu aldım.
Dxracer i takibe aldım şuan, ona yöneliyorum biraz. Araştıracağım bi süre daha henüz karar vermedim ama hawkdan vazgeçmek üzereyim. Birkaç yayıncı arkadaş ve kullanan arkadaşların uzun süreli kullanım yorumlarından dolayı.

Dxracer i takibe aldım şuan, ona yöneliyorum biraz. Araştıracağım bi süre daha henüz karar vermedim ama hawkdan vazgeçmek üzereyim. Birkaç yayıncı arkadaş ve kullanan arkadaşların uzun süreli kullanım yorumlarından dolayı.
Dxracer'i önermem. Arkadaşım kullanıyor firma kurumsallıktan uzak. Bir sorun yaşarsan vs. başın ağrıyabilir. HP citadel amazonda zaman zaman 8k civarına düşüyor. Kaliteli bir şey istiyorum dersen onu da takip edebilirsin.

Merhaba iyi forumlar.

Teşekkürler şimdiden.
Ne aldkn ustam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,501
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri