sadece renk farkı var bende siyah var yaklaşık 1-2 haftadır kullanıyorum oda normalde çabuk tozlanıyor ama koltukta belirgin toz görmedimFab v5 ile arasında sadece renk farkını var siyah cokmu kirleniyor
Aslında ben fab v5 almak istiyorum ama onun fiyatı hiç dusmuyor mecbur siyah olanı aldimsadece renk farkı var bende siyah var yaklaşık 1-2 haftadır kullanıyorum oda normalde çabuk tozlanıyor ama koltukta belirgin toz görmedim
FAB v4 kullanıyorum yastıkları sert birde kolçakları fazla oynuyor çok sabit değil gibi.
zamanında 1450₺ ye almıştım. Hala kullanıyorum teknik bir sıkıntı yok. Temizliği zor biraz. Sizi resmen ev erkeği yapıyor
Nays ile 2450 TL çok iyi ya 1 hafta önce bana 3 e kitlediler
hocam sizde de bahsettiğim sallantı ve ufak tefek ses problemi var mı en yüksek ayarda kullanıyorum sallanma mekanizması kitli ama öne arkaya sallanıyo birazÇok çok iyi fiyat kaçırmayın 3kya alan ben
Çok az bir boşluk var ben de.Onu da normal karşıladım.Ses olarak bir ses yok şuan.Fakat bakım kutusunda yağı falan vardır geçer yani olmadı WD40 halleder adsdfben amazondan aldım 2999 TL'ye alacaklar için rahatlığından gayet memnunum ilk bir kaç gün alışırken daha önce bel yastığı kullanmadığım için garip gelmişti ama kullandıkça hoşuma gitti bana göre aşırı rahatsız edecek sertlikte bir yapısı yok olması gerektiği gibi kolçakları yorumlardan göreceğiniz üzere biraz daha iyi olabilirmiş benim için şimdiye kadarki tek eksi yani koltuk ileri geri hareket edince sallanıyor biraz sallanırken de arada ufak ufak sesler çıkıyor sanırım bu genel bir şeymiş ama onun dışında çok memnunum bu fiyata xdrive deri almaktansa kesin bu alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sizde de bahsettiğim sallantı ve ufak tefek ses problemi var mı en yüksek ayarda kullanıyorum sallanma mekanizması kitli ama öne arkaya sallanıyo biraz
benide çok rahatsız etmedi ama sadece bende olmadığından emin olmak istedim iyice wd40 alacağım ben sanırım 0 ses olması için ses dediğimde öyle aşırı bir ses değil yoksaÇok az bir boşluk var ben de.Onu da normal karşıladım.Ses olarak bir ses yok şuan.Fakat bakım kutusunda yağı falan vardır geçer yani olmadı WD40 halleder adsdf
Bende şuan ses sorunu yokben amazondan aldım 2999 TL'ye alacaklar için rahatlığından gayet memnunum ilk bir kaç gün alışırken daha önce bel yastığı kullanmadığım için garip gelmişti ama kullandıkça hoşuma gitti bana göre aşırı rahatsız edecek sertlikte bir yapısı yok olması gerektiği gibi kolçakları yorumlardan göreceğiniz üzere biraz daha iyi olabilirmiş benim için şimdiye kadarki tek eksi yani koltuk ileri geri hareket edince sallanıyor biraz sallanırken de arada ufak ufak sesler çıkıyor sanırım bu genel bir şeymiş ama onun dışında çok memnunum bu fiyata xdrive deri almaktansa kesin bu alınır
hocam sizde de bahsettiğim sallantı ve ufak tefek ses problemi var mı en yüksek ayarda kullanıyorum sallanma mekanizması kitli ama öne arkaya sallanıyo biraz
Kanka çok rahat. Xdriver alacaktım bunu aldım her yeri kumaş daha iyiAlınır mı beyler ne diyorsunuz
Var ben de de için rahat olsun. Önemsiyecek kadar büyük değil benim içinben amazondan aldım 2999 TL'ye alacaklar için rahatlığından gayet memnunum ilk bir kaç gün alışırken daha önce bel yastığı kullanmadığım için garip gelmişti ama kullandıkça hoşuma gitti bana göre aşırı rahatsız edecek sertlikte bir yapısı yok olması gerektiği gibi kolçakları yorumlardan göreceğiniz üzere biraz daha iyi olabilirmiş benim için şimdiye kadarki tek eksi yani koltuk ileri geri hareket edince sallanıyor biraz sallanırken de arada ufak ufak sesler çıkıyor sanırım bu genel bir şeymiş ama onun dışında çok memnunum bu fiyata xdrive deri almaktansa kesin bu alınır