Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair FAB V4 2.699 TL

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
hocam sizde de bahsettiğim sallantı ve ufak tefek ses problemi var mı en yüksek ayarda kullanıyorum sallanma mekanizması kitli ama öne arkaya sallanıyo biraz
Mekanizma kilitliyken sallanma olayı bende de var biraz ama pek takmıyorum.

Merak ettiğim şu geriye yatma kolunu çekip ileri geri ayarladigimda o kol bende bazen takılıyor. Sizde de oluyor mu boyle bir şey?

Kol çekiliyken sırt bölümünü hafif oynatıp kolun yerine geçmesine uğraşıyorum bazen.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Mekanizma kilitliyken sallanma olayı bende de var biraz ama pek takmıyorum.

Merak ettiğim şu geriye yatma kolunu çekip ileri geri ayarladigimda o kol bende bazen takılıyor. Sizde de oluyor mu boyle bir şey?

Kol çekiliyken sırt bölümünü hafif oynatıp kolun yerine geçmesine uğraşıyorum bazen.
he evet o da var ama ikiside alınmayacak derecede eksi değil benim içim

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner
Ben hawk fab c3 almıştım bu fiyata. renk harici farkları yok zaten, çok sağlam ve kaliteli olduğu belli oluyor oturunca benim hoşuma gitti 1.85 boyum var ve 67 kilom var istediğim konfor alanını veriyor ama yumuşak deri koltuklar kadar rahat gelmedi biraz sert kumaşı var. Kafa arkası yastığıda çok kullanissiz ve çok sert onu çıkarıp kullanıyorum, bu rengi hoşunuza gitmediyse hawk fab c serisinin indirime girmesini bekleyebilirsiniz renkleri çok güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fab v5 ile arasında sadece renk farkını var siyah cokmu kirleniyor
Renk farkı var, evet siyah cok kirleniyor ama temizlik spreyi ve yağı veriyorlar yanında, onunla hemen çıkıyor leke

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
ben amazondan aldım 2999 TL'ye alacaklar için rahatlığından gayet memnunum ilk bir kaç gün alışırken daha önce bel yastığı kullanmadığım için garip gelmişti ama kullandıkça hoşuma gitti bana göre aşırı rahatsız edecek sertlikte bir yapısı yok olması gerektiği gibi kolçakları yorumlardan göreceğiniz üzere biraz daha iyi olabilirmiş benim için şimdiye kadarki tek eksi yani koltuk ileri geri hareket edince sallanıyor biraz sallanırken de arada ufak ufak sesler çıkıyor sanırım bu genel bir şeymiş ama onun dışında çok memnunum bu fiyata xdrive deri almaktansa kesin bu alınır

hocam sizde de bahsettiğim sallantı ve ufak tefek ses problemi var mı en yüksek ayarda kullanıyorum sallanma mekanizması kitli ama öne arkaya sallanıyo biraz
hocam öne arkaya ve sağa sola sallanıyo dimi mekanizma kilitli olmasına rağmen :) normalde takılmam tik oluştu az buz para değil.

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Emre
Ne kadara düşmüştü peki fiyatı indirimi kaçırdım da. Başıkta yazıyormuş özür dilerim.

SadeceSeyf

80+ Gold

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç

SadeceSeyf

80+ Gold
garip öne arkaya ciddi sallanıyo bende 100 kiloyum belki ondandır :)
Valla ben de 84 kiloyum hocam.Hafif bir sallantı dışında çok fazla sallansa zaten ararım.Yardımcı olurlar.Fakat o kadar sallanmıyor

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Valla ben de 84 kiloyum hocam.Hafif bir sallantı dışında çok fazla sallansa zaten ararım.Yardımcı olurlar.Fakat o kadar sallanmıyor
mesela kolçak montajını yamuk yapmışlar yarın görsellerle birlikte bi konu açacağım biri birinden yukarıda.
tamam hizmet iyi kutu iyi veisare ama üretim hatası çok fazla var tahminimce siparişlere yetişemedikleri için bu hatalar.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
  • Beğen
Reaksiyonlar: rave
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
2999 almıştım iptal ettim bunu aldım 200 TL kar 😂
Knka hangi site 2999 olan

15'li kullanan varmı hangisi daha rahat ?

Top Bottom