Hawk Gaming Chair Future Kumaş Oyuncu Koltuğu (Stone) alinir mi

Reaksiyon skoru
0

Hawk Gaming Chair Future Kumaş Oyuncu Koltuğunu almayi dusunuyorum hazir indirim varken ama Hawk Fab v6 modeli arasinda kaldim hangisi alinir sizce

Ekran görüntüsü 2025-10-08 231811.webp

Future serisi çok kaliteli, Fab ise alt seri daha kalitesiz malzemelerden oluşuyor tavsiye etmem Fab.

Koltuk güzel ama ölçüleri dışındaysanız kullanmanız çok zor olabilir. Mesela sırt kısmındaki kıvrımlar çok keskin. Sığamazsanız dünyanın en rahatsız koltuğu olur. Ortalama kilonuz varsa sıkıntı çekmezsiniz.

Bir de tam anlamıyla aşırı rahat bir koltuk sayılmaz. Üstüne oturayım bütün gün sünger gibi yumuşacık takılayım tarzı bir koltuk olduğunu söyleyemem. Biraz daha ortalama. Bel desteği çok iyi bana göre boyun desteği de boyunuza göre değişir. Biraz sert olduğundan dolayı tam kafamın arkasını oraya denk getirdiğimde çok rahatsız oluyor. İlla tam enseye denk gelecek boynumu destekleyecek falan tamamen onun için bir boyun yastığı. Ne aradığınızı biliyorsanız güzel koltuk ama beklentileriniz her koşulda çok rahat olması ve uzun saatler oturduğunuzda rahatlığı devam ettirmesiyse o koltuk bu koltuk değil.

Kalite olarak fiyatına göre en kaliteli koltuklardan biri.

Tek dikkat edilmesi gereken nokta bu koltuk herkese hitap etmiyor bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,020
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri