Neler Yeni

HAWK Gaming chair hakkında sorum var

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Selamlar, Hawk gaming chair almaya karar verdim fakat kumaş mı deri mi alsam bilemedim. Kullanan arkadaş varsa yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Başka 1.5K civarı koltuk öneriniz varsa düşünürüm.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Selamlar, Hawk gaming chair almaya karar verdim fakat kumaş mı deri mi alsam bilemedim. Kullanan arkadaş varsa yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Başka 1.5K civarı koltuk öneriniz varsa düşünürüm.

O koltuklari kullanmadım ama deri koltuk kullanan insanlar yazın çok şikayetçi olduklarini biliyorum.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O koltuklari kullanmadım ama deri koltuk kullanan insanlar yazın çok şikayetçi olduklarini biliyorum.
kumaş da sıcak tutar kirlenir yırtılır diyorlar bilemedim o yüzden

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
Kumaş modelini kullanıyorum öneririm tek gördüğüm sıkıntı Bel yastığı otururken aşağıya kayıyor diğer tarafına geçiyor koltuğun

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Kumaş modelini kullanıyorum öneririm tek gördüğüm sıkıntı Bel yastığı otururken aşağıya kayıyor diğer tarafına geçiyor koltuğun
Peki kumaşı falan rahat mıdır ? Deri ye göre tercih edilir mi yani ? Bide yastık hep mi kayıyor yoksa bir zaman sonra mı ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
Peki kumaşı falan rahat mıdır ? Deri ye göre tercih edilir mi yani ? Bide yastık hep mi kayıyor yoksa bir zaman sonra mı ?
Deri kullanmadım o konuda bir bilgi veremeyeceğim fazla kumaş koltuğada oturmadım ama rahatlık konusunda bir sıkıntım yok tek sıkıntı sanırım bende oluyor bu bu arada yastık kayıyor yani çözemedim otururken yaylanırsan aşağıya doğru yavaş yavaş o boşluktan geçiyor ama videolardan baktığım zaman o arada ki boşluk çok az ondan geçmiyor ama bende fazla yani benlikte olabilir.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Deri kullanmadım o konuda bir bilgi veremeyeceğim fazla kumaş koltuğada oturmadım ama rahatlık konusunda bir sıkıntım yok tek sıkıntı sanırım bende oluyor bu bu arada yastık kayıyor yani çözemedim otururken yaylanırsan aşağıya doğru yavaş yavaş o boşluktan geçiyor ama videolardan baktığım zaman o arada ki boşluk çok az ondan geçmiyor ama bende fazla yani benlikte olabilir.
tamamdır hocam sağolun muck

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,185
Üyeler
168,255
Son üye
M.Guven
Top Bottom