Neler Yeni

🔥İndirim Hawk Gaming Fab V6 Oyuncu Koltuğu 5799 TL

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ahmet
Bu fiyata Future serisi almıstım vay be...

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok anlamam bu işlerden ama hawk önermiyor kimse

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Talat
süngerleri cok ince magzada denedim bunun yerıne normal sandelye alın ınce bir minder koyun aynı rahatlıgı verır..

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yiğit Çetinkaya
Hawk tavsiye etmem çok hızlı deforme oluyor ve rahatsız ediyor insanı. XDrive öneririm.

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Ensar ÖZDEN
Zamanında forumda bayağı bir sükse yapmıştı. Hawk şöyle iyi böyle iyi gibi. Ben de o dalgaya katılıp alanlardandım. Ancak başlı başına olumsuz bir deneyim oldu benim için. Kalitesiz, çabuk arızalanıyor parçalar.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Erdem çay
Zamanında forumda bayağı bir sükse yapmıştı. Hawk şöyle iyi böyle iyi gibi. Ben de o dalgaya katılıp alanlardandım. Ancak başlı başına olumsuz bir deneyim oldu benim için. Kalitesiz, çabuk arızalanıyor parçalar.

Parça kalitesini eleştiremem fakat rahatlık olarak 200 yıl önce kullanılan sedir den daha rahatsız, bu rahatsızlığı nasıl açıklayayım, düşünün denizi yüzeyi parça parça kırılmış, kimi yeri yüksek kimi yeri sivri kaya parçasına oturarak izlemek gibi

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Ensar ÖZDEN
Parça kalitesini eleştiremem fakat rahatlık olarak 200 yıl önce kullanılan sedir den daha rahatsız, bu rahatsızlığı nasıl açıklayayım, düşünün denizi yüzeyi parça parça kırılmış, kimi yeri yüksek kimi yeri sivri kaya parçasına oturarak izlemek gibi
Tek olumlu tarafı benim açımdan oturma yeri geniş. Ama sünger kalınlığı çok az. Bel desteği kesinlikle işe yaramıyor. Sürekli sırt kısmı ile oturma kısmı arasındaki yere sıkışıyor. Zamanla şekil bozukluğu meydana geliyor. İşlevsiz.

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Yücel İsra TEMİR
1.5 yıldır kullanıyorum, yastık araya yeni yeni girmeye başladı, 1 yıldır böyle bir sorun yoktu. 2. Eksi ise kumaş olduğu için ter izleri çok fazla oluyor. Ve gönderdikleri temizleme seti hiç bir işe yaramıyor, hatta daha kötü görünüyor temizleyince .Onun harici herhangi bir parça da sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,120
Üyeler
159,449
Son üye
weronn
Top Bottom