FurkanFTTH
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 201
Ödemeyi nays ile yapıp daha uyguna getirebilirsiniz
Hawk Gaming Chair Fab V6 Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab V6 Oyuncu Koltuğu
Parça kalitesini eleştiremem fakat rahatlık olarak 200 yıl önce kullanılan sedir den daha rahatsız, bu rahatsızlığı nasıl açıklayayım, düşünün denizi yüzeyi parça parça kırılmış, kimi yeri yüksek kimi yeri sivri kaya parçasına oturarak izlemek gibiZamanında forumda bayağı bir sükse yapmıştı. Hawk şöyle iyi böyle iyi gibi. Ben de o dalgaya katılıp alanlardandım. Ancak başlı başına olumsuz bir deneyim oldu benim için. Kalitesiz, çabuk arızalanıyor parçalar.
Hawk Fab V4 Oyuncu Koltuğu Tecrübelerim
Merhabalar, Bu oyuncu koltuğunu 06 Mart 2022 tarihinde sipariş verdim. Kurulumu biraz zordu. Ancak bir şekilde kurulum işini hallettim. 16 Mayıs 2022 tarihinde koltuğun kolçak kısmı arıza verdi. Arızalı ürünü geri göndermek kaydıyla yeni kolçak gönderdiler. Yeni gelen kolçak vida deliklerine...forum.donanimarsivi.com
Tek olumlu tarafı benim açımdan oturma yeri geniş. Ama sünger kalınlığı çok az. Bel desteği kesinlikle işe yaramıyor. Sürekli sırt kısmı ile oturma kısmı arasındaki yere sıkışıyor. Zamanla şekil bozukluğu meydana geliyor. İşlevsiz.Parça kalitesini eleştiremem fakat rahatlık olarak 200 yıl önce kullanılan sedir den daha rahatsız, bu rahatsızlığı nasıl açıklayayım, düşünün denizi yüzeyi parça parça kırılmış, kimi yeri yüksek kimi yeri sivri kaya parçasına oturarak izlemek gibi