🔥İndirim Hawk Koltuklar - 2799₺

23 haziran 2021 de aldım daha 1 yıl olmuş ama elimde kağıt falan yok sadece koltuk var
Forumda Hawkla ilgili ne kadar problem yaşayanla konuşsam; koltuğu garanti sürecinde olmasına rağmen hawkı bir kere bile aramamış çıkıyor. :unsure:

Forumda Hawkla ilgili ne kadar problem yaşayanla konuşsam; koltuğu garanti sürecinde olmasına rağmen hawkı bir kere bile aramamış çıkıyor. :unsure:
Bu koltuğun sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez

Bu koltuğun sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez
Sorun arıyorsan her markada var. Ben xdrive sorun yaşayan adamı da okudum, exvegayla da. Kolçaklarının kötü olması dışında fab serisinin şu kısmı kronik sorunludur diye bir şey duymadım, kendim de yaşamadım.

arıza iade başvursunda sipariş no istiyo bende yok

Ben hawk fab v1 kullanıyorum. Alalı 1 yıl oldu. Hiç arıza çıkarmadı. Ancak koltuğa da iyi bakmak gerek. Kutu içerisinde yağ gönderiliyor. Sessiz ve düzgün kullanım için alt mekanizmaya yağ sürmek gerekiyor. Bu koltukların mekanik aksamları olduğu için arızalanmasının anormal durum olmadığını düşünüyorum ama sorun yaşayanların çoğu garanti hakkını kullanmıyor. Uzun süre oturulmaz yazılmış ancak hafta sonu günde 12 saatten fazla oturuyorum. Hiç sorun yaşamadım. Alt süngeri döküm olduğu için çökmüyor.

aldım ağrı yaptı hep 4-5 gün sonra iade ettim çok ince malzemesi rahat değil

Hawk aldim hemen geri iade ettim günde 2 3 saat oturacaksan alinir ama uzun saatler için alinmaz oturma kısmı çok ince xdrive mağazasına gittim kasırga modeli aldım süngeri çok kalın 12 saat 15 saat pc başında oluyorum genelde
Oturma yeri yumuşacık dostum ben şuanda güncel kullanıyorum diğer koltuklara göre yapısı biraz daha ince duruyor ama yumuşaklığı sayesinde aşırı rahat oturuyorsun. Bbeni bu kıltukla ilgili tek sorunum sırt yeri ince ve sert bir de sırt yeri geride olduğu için böyle geriye yaslanman gerekiyor o zaman da pc den uzak kalıyorsun sıkıntı bir durum bu alacaklar göz önünde bulundursun son olarak şunu söyleyeyim bel ve kafa yastıklarına çok takılmayın inanın kullanmayacaksınız bile ben şahsen denedim bunları kullanmıyorken çok daha rahatlar o yüzden koltuk alırken bunlar bakacağınız son şey olsun

Hawk aldim hemen geri iade ettim günde 2 3 saat oturacaksan alinir ama uzun saatler için alinmaz oturma kısmı çok ince xdrive mağazasına gittim kasırga modeli aldım süngeri çok kalın 12 saat 15 saat pc başında oluyorum genelde
yaklaşık 1 aydır hawk kullanıyorum günde ortalama en az 8-10 saat pc başındayım kimi zaman tuvalet dışında kalkmadığım oldu hiç ağrı şikayetim olmadı herkeste farklı oluyor rahat ettiği koltuk şuan kasırga modeliyle bunun arasında 1500 liraya yakın fark var ayrıca kasırganın kumaş olanı bulunmuyor yazın özellikle sıcak bir şehirdeyse deri koltukla çok sıkıntı çeker fp olarak gayet tercih edilebilir bir koltuk tek eleştirebileceğim nokta sallantı payı var bu da zaten tüm koltuklarda var sanırsam

Hawk bu model tasarımını yapan kişiyi kovması gerekirken hiç utanıp sıkılmadan üretmişler bu modeli,
Neden ve neden, sırt bölümü 4 tane dandik vida ile monte edilir?
Kurması dert, sökmesi dert,
Sırt kısmı resmen tahta,
Seduna var amazonda bundan ucuz ona bakın gözünüz kapalı 5 dakikada kurulur herhalde,
Hawk kesinlikle tasarım hatalı bir ürün bu modeli ve bu şekilde sırt bölümü monte edilen tüm ürünleri.
En dandik markada bile ana şasiye tek kalın profille montaj mevcut.

Kendim aldım calitte deri vardı eski ondan sonra attan inip eşeğe daha doğrusu eşeğin bana binmesi oldu.
2000 TL altı hariç değmez bu ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,704
Üyeler
188,468
Son üye
Muratkaraforum
Geri