Neler Yeni

Hawk marka oyuncu koltuğu nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ferhat ÖREN
Merhaba arkadaşlar, ekte görülen oyuncu koltuğunu yorumlarından dolayı 4500 tl ye sipariş verdim, kullananlar varsa rahatlığı ve dayanıklılık konusunda nasıldır?

Ekler

• Screenshot_2023-09-04-21-34-48-373_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2023-09-04-21-34-48-373_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    485 KB · Hit: 50

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,469
İsim
Emre siyah
aynı serinin farklı rengi var gayet memnunum yanında 50 lira steam hediye kodu temizleme kitiyle birlikte geliyor çıtırdan gıcırtı yapıyor
boyun desteğini aldığınız ilk gün çıkarın derim onun dışında iyi .

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Xprime titan oneririm

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hawk future kullanıyorum memnunum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnce oturma minderi tarzı bir şey ayarlayın daha uzun ömürlü olur. Hayırlı olsun.

Margsauv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim
Merhaba arkadaşlar, ekte görülen oyuncu koltuğunu yorumlarından dolayı 4500 TL ye sipariş verdim, kullananlar varsa rahatlığı ve dayanıklılık konusunda nasıldır?
Kardeşim merhabalar.
FAB v4 modelini yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum. Çok uzun bir süredir kullanmadığım için dayanıklılık konusunda yorum yapmak için biraz deneyimsizim. Ama malzeme kalitesi olarak sağlam duruyor. Zaten Hawk'ın yedek parça desteği var, bir parçada problem yaşarsan temin etme noktasında yardımcı oluyorlar. O konuda için rahat olsun.
Süngerlerin yumuşaklığı, genişlik, boyut olarak çok memnunum. Başka oyuncu koltuğu deneyimlemedim ama günde yaklaşık 5-6 saat oturuyorum. Ne bel, ne kol ne de arka tarafta bir rahatsızlık hissetmedim.
Tek olumsuz olarak yorumlayabileceğim nokta kumaş olması dayanıklılık sağlasa da maalesef biraz toz tutuyor. Benimki siyah rengi olunca mecburen her hafta temizlemek zorunda kalıyorum.
Daha rahat koltuklar var mıdır vardır ancak genel manada ben 8/10 veriyorum. Pişman etmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ferhat ÖREN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim merhabalar.
FAB v4 modelini yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum. Çok uzun bir süredir kullanmadığım için dayanıklılık konusunda yorum yapmak için biraz deneyimsizim. Ama malzeme kalitesi olarak sağlam duruyor. Zaten Hawk'ın yedek parça desteği var, bir parçada problem yaşarsan temin etme noktasında yardımcı oluyorlar. O konuda için rahat olsun.
Süngerlerin yumuşaklığı, genişlik, boyut olarak çok memnunum. Başka oyuncu koltuğu deneyimlemedim ama günde yaklaşık 5-6 saat oturuyorum. Ne bel, ne kol ne de arka tarafta bir rahatsızlık hissetmedim.
Tek olumsuz olarak yorumlayabileceğim nokta kumaş olması dayanıklılık sağlasa da maalesef biraz toz tutuyor. Benimki siyah rengi olunca mecburen her hafta temizlemek zorunda kalıyorum.
Daha rahat koltuklar var mıdır vardır ancak genel manada ben 8/10 veriyorum. Pişman etmez.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için 😊

Stayy

80+
Kardeşim merhabalar.
sert felan diyorlar yumuşak mı sert mi ? parasını hakeder mi

Margsauv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim
sert felan diyorlar yumuşak mı sert mi ? parasını hakeder mi
Hocam süngerler öyle çok pufuduk, oturunca içine gömüleceğiniz tarzda değil. Süngerin yapısı birazcık sert. Ben altıma bir de ufak minder koyup oturuyorum. Dediğim gibi 5-6 saat vakit geçiriyorum PC başında. Ama bir ağrı hissetmedim.
Ben de ürünü 1-2 ay önce 4500 TL vererek aldım. Yani bana kalırsa bir koltuğa bu kadar para vermek çok üzücü, ama piyasaya baktığım zaman da bu fiyattan aşağı kaliteli bir şey bulamadığımı gördüm. Belki Xdrive'ın muadil modelleri de denenebilir. Aşağıı yukarı her ikisi de giriş - orta seviye oyuncu koltukları. İkisinin de aşağı yukarı aynı performansı vereceğini düşünüyorum. Her ikisinin de +'ları ve -'leri var. İster Xdrive alın ister Hawk ikisi de pişman etmez bence hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ferhat ÖREN
Hocam süngerler öyle çok pufuduk, oturunca içine gömüleceğiniz tarzda değil. Süngerin yapısı birazcık sert. Ben altıma bir de ufak minder koyup oturuyorum. Dediğim gibi 5-6 saat vakit geçiriyorum PC başında. Ama bir ağrı hissetmedim.
Ben de ürünü 1-2 ay önce 4500 TL vererek aldım. Yani bana kalırsa bir koltuğa bu kadar para vermek çok üzücü, ama piyasaya baktığım zaman da bu fiyattan aşağı kaliteli bir şey bulamadığımı gördüm. Belki Xdrive'ın muadil modelleri de denenebilir. Aşağıı yukarı her ikisi de giriş - orta seviye oyuncu koltukları. İkisinin de aşağı yukarı aynı performansı vereceğini düşünüyorum. Her ikisinin de +'ları ve -'leri var. İster Xdrive alın ister Hawk ikisi de pişman etmez bence hocam.
hocam kurulumu kolaymı ve içinden kurulum için gereken alyan falan çıkıyormu

Margsauv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim
hocam kurulumu kolaymı ve içinden kurulum için gereken alyan falan çıkıyormu
Hocam kurulumu tek başınıza yapacaksanız gerçekten zor. Koltuğu kurarken mutlaka birinden yardım alın. İki kişi olursanız biri tutuyor, diğeri sabitliyor derken 15 dakikada bitiyor işlemi. Kutu içinden kurulumda ihtiyacınız olacak her şey çıkıyor, alyan, bakım yağı, temizlik kiti v.s.

Top Bottom