Neler Yeni

Hawk oyuncu koltuğu önerisi

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
Bütçe
6000
Hawk dan bu bütçeye en iyi koltuk hangisidir terletmeyen

EsdeathSama

80+ Bronze
O bütçeye sadece fab serisi var kumaş olarak. Ben future kullanıyorum gayet memnunum. Müşteri destek bölümü de son derece ilgiliydi. Fab da denedim hatta arkadaşım kullanıyor. İki koltukda son derece iyi.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Hawk dan bu bütçeye en iyi koltuk hangisidir terletmeyen
MECUBUR BU BÜTÇEDE HAWWK FAB Serisi alacaksın mahkumsun hocam millet iyi değil diyor da ne kadar ekmek o kadar köfte exvega vesta alacaktım fena bir kötü yorum var hawk alırım en azından destek alacağımı bilirim bende öyle yapacağım sende öyle yap derim m4 var deri kumaş oda aynı para eğer öyle istersen

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangisini alayım sizce fab v6 var v5 var c serisi var

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Fırat divitci
O bütçeye sadece fab serisi var kumaş olarak. Ben future kullanıyorum gayet memnunum. Müşteri destek bölümü de son derece ilgiliydi. Fab da denedim hatta arkadaşım kullanıyor. İki koltukda son derece iyi.
Bende fab v4 var future modelleri ile arasında çok fark var mı ? Deneme imkanım yoktu fab olanı almıştım ikisini de denemiş birisi olarak yorumunuzu alabilir miyim?

Metetmek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sinan
kanka daha yeni aldım 2gün önce 5 yıldır da bu markayı kullanıyorum belki daha fazla yeni aldım şimdi xmax 5600 tl ye çok iyi tavsiye ederim diğerlerinide denedim ama bu fena

EsdeathSama

80+ Bronze
Bende fab v4 var future modelleri ile arasında çok fark var mı ? Deneme imkanım yoktu fab olanı almıştım ikisini de denemiş birisi olarak yorumunuzu alabilir miyim?
Future daha sağlam bir işçilik, mekanizma ve daha kalın süngerlerle geliyor. Parasını hak eder ama bütçe çıkmıyorsa fab da gayet iyidir. Sorun yaşarsanız çok kolay muhatap bulabiliyorsunuz.

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay
fab serisi herşeyi aynı c v falan sadece renk farkı var

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Fırat divitci
Future daha sağlam bir işçilik, mekanizma ve daha kalın süngerlerle geliyor. Parasını hak eder ama bütçe çıkmıyorsa fab da gayet iyidir. Sorun yaşarsanız çok kolay muhatap bulabiliyorsunuz.
Rahatlık konusunda bir fark gördünüz mü ? Boyum 1.73 kilom 75 future modelini daha uzun boylular için önermişlerdi diye fab almıştım. Sağlamlığıyla bir sıkıntım yok kilo sınırı da 120kg zaten ama koltuk hiç rahat gelmiyor gerçekten.

EsdeathSama

80+ Bronze
Rahatlık konusunda bir fark gördünüz mü ? Boyum 1.73 kilom 75 future modelini daha uzun boylular için önermişlerdi diye fab almıştım. Sağlamlığıyla bir sıkıntım yok kilo sınırı da 120kg zaten ama koltuk hiç rahat gelmiyor gerçekten.
Şaşırtıcı şekilde fab daha geniş bir koltuk. Eğer garip geldiyse Hawk'ın sitesinden teknik detaylara göz atıp doğrulayabilirsiniz :)
Onun dışında future rahatlık olarak daha iyi bence, kalın süngerlerin üstünde durunca ayrı bir güven veriyor ve future bana ergonomik olarak daha çok hitap ediyor. Daha dar olduğundan (fab'a göre 1cm dar) ve koltuğun kanatları diyebileceğimiz sırt kısımlarının kıvrımları daha çok sıkıştırdığından bana tam olarak uyuyor. Bende 1.69 boy 55 kiloyum.

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
1.80 boy 85 90 kiloya fab uyumlu mu??

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Fırat divitci
1.80 boy 85 90 kiloya fab uyumlu mu??
Sorun çıkarmaz. 120kg sınırlı bir koltuk yani herhangi bir yeri kırılma tehlikesine girmeden seni rahatça taşıyacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,361
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom