MECUBUR BU BÜTÇEDE HAWWK FAB Serisi alacaksın mahkumsun hocam millet iyi değil diyor da ne kadar ekmek o kadar köfte exvega vesta alacaktım fena bir kötü yorum var hawk alırım en azından destek alacağımı bilirim bende öyle yapacağım sende öyle yap derim m4 var deri kumaş oda aynı para eğer öyle istersenHawk dan bu bütçeye en iyi koltuk hangisidir terletmeyen
Bende fab v4 var future modelleri ile arasında çok fark var mı ? Deneme imkanım yoktu fab olanı almıştım ikisini de denemiş birisi olarak yorumunuzu alabilir miyim?O bütçeye sadece fab serisi var kumaş olarak. Ben future kullanıyorum gayet memnunum. Müşteri destek bölümü de son derece ilgiliydi. Fab da denedim hatta arkadaşım kullanıyor. İki koltukda son derece iyi.
Future daha sağlam bir işçilik, mekanizma ve daha kalın süngerlerle geliyor. Parasını hak eder ama bütçe çıkmıyorsa fab da gayet iyidir. Sorun yaşarsanız çok kolay muhatap bulabiliyorsunuz.Bende fab v4 var future modelleri ile arasında çok fark var mı ? Deneme imkanım yoktu fab olanı almıştım ikisini de denemiş birisi olarak yorumunuzu alabilir miyim?
Rahatlık konusunda bir fark gördünüz mü ? Boyum 1.73 kilom 75 future modelini daha uzun boylular için önermişlerdi diye fab almıştım. Sağlamlığıyla bir sıkıntım yok kilo sınırı da 120kg zaten ama koltuk hiç rahat gelmiyor gerçekten.Future daha sağlam bir işçilik, mekanizma ve daha kalın süngerlerle geliyor. Parasını hak eder ama bütçe çıkmıyorsa fab da gayet iyidir. Sorun yaşarsanız çok kolay muhatap bulabiliyorsunuz.
Şaşırtıcı şekilde fab daha geniş bir koltuk. Eğer garip geldiyse Hawk'ın sitesinden teknik detaylara göz atıp doğrulayabilirsinizRahatlık konusunda bir fark gördünüz mü ? Boyum 1.73 kilom 75 future modelini daha uzun boylular için önermişlerdi diye fab almıştım. Sağlamlığıyla bir sıkıntım yok kilo sınırı da 120kg zaten ama koltuk hiç rahat gelmiyor gerçekten.
Sorun çıkarmaz. 120kg sınırlı bir koltuk yani herhangi bir yeri kırılma tehlikesine girmeden seni rahatça taşıyacaktır.1.80 boy 85 90 kiloya fab uyumlu mu??
Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. İki koltuk da dev gibi zaten1.80 boy 85 90 kiloya fab uyumlu mu??