Neler Yeni

Android Hayalet ekran Evofone garantisi birebir degisim

Vigorous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Arkadaşlar hayalet ekran sorununun panel 2 defa degişmesine rağmen gitmemesi neden dolayı olur. Bide evofone garantisinden arızanın giderilememesi durumunda değişim veya iade yapan varsa süreç nasil oldu anlatabilir mi ?

onr1818

80+ Bronze
Arkadaşlar hayalet ekran sorununun panel 2 defa degişmesine rağmen gitmemesi neden dolayı olur. Bide evofone garantisinden arızanın giderilememesi durumunda değişim veya iade yapan varsa süreç nasil oldu anlatabilir mi ?
panel degiştiginde sorun ortadan kalkar ekranı degiştirmemişlerdir muhtemelen lakin 6 ay içinde telefon aynı arızadan 3 kez servisi gitmiş ve sorun çözülememiş ise cihazın faturası kimin adına kayıtlı ise e devletten tüketici hakem heyetine basurup ücret iadesi yada ürün değişimi talebinde bulunabilir

Vigorous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 defa panel degisiti bir kere yazilim atıldı panelin değistigine eminim 4.gönderimi bugün yaptım ve birebir degişim veya para iadesi talebi oluşturulmasını istedim olumlu sonuçlanmazsa hakem heyetine başvurucam

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
LG G6 telefonumda aynı sorunu yaşadım, garantisi bitmesine rağmen değiştirelim dediler.

Kronik bir sorun bazı telefonlarda ve düzelmez.

Vigorous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim bilgi için inşallah olumlu sonuçlanırda hakem heyeti ile 3 4 ay beklemem

Top Bottom