Yıllardır sistem almak istiyordum şimdi para toplayabildim. Aşağıdaki sistemin kasasını rampage azza v1, ssd’yi kioxia 1tb exceria plus g3 yaptım. Bu haliyle alınabilir mi bilen ustalar yardımcı olursa çok sevinirim.
dostum link koyamamissin haberin olsunYıllardır sistem almak istiyordum şimdi para toplayabildim. Aşağıdaki sistemin kasasını rampage azza v1, ssd’yi kioxia 1tb exceria plus g3 yaptım. Bu haliyle alınabilir mi bilen ustalar yardımcı olursa çok sevinirim.
Aşağıdaki sistem nerede hocam.
Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş.dostum link koyamamissin haberin olsun
Seçtiğim parçalarda sıkıntı olmaz dimi?Hocam fiyatına göre bence gayet iyi.
Gayet iyi hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan şimdiden.Seçtiğim parçalarda sıkıntı olmaz dimi?
Teşekkür ederim hocamGayet iyi hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan şimdiden.
5600'e sıvı soğutucuya asla gerek yok en uygunundan kule tipi bile yeter ona.RAM zaten hali hazırda 16GB.Diğer parçalar okadar yüksek değilken RAM'i 32 yapmanında pek bi mantığı yok ilerde yükseltmek isterse hepsini beraber yükseltir.Ama hocam rami 32 yapmanızı öneririm yada en azından 16GB. Bir de SSD olarak KC3000 öneririm. Ve en azından kule tipi veya 240MM sıvı soğutucuda seçin bence daha iyi olur.
Ram 8x2 değil mi zaten hocam. şuanlık soğutucuya bütçem kalmadı soğutucusuz idare edemez miyim bir süre?Ama hocam rami 32 yapmanızı öneririm yada en azından 16GB. Bir de SSD olarak KC3000 öneririm. Ve en azından kule tipi veya 240MM sıvı soğutucuda seçin bence daha iyi olur.