Edersin eder.2-3 bios ayarı yapılınca ısı değerleri iyi noktalara geliyor ama 1 sene içerisinde bi tane kule tipi alman yararına olur.Ram 8x2 değil mi zaten hocam. şuanlık soğutucuya bütçem kalmadı soğutucusuz idare edemez miyim bir süre?
Edersin eder.2-3 bios ayarı yapılınca ısı değerleri iyi noktalara geliyor ama 1 sene içerisinde bi tane kule tipi alman yararına olur.Ram 8x2 değil mi zaten hocam. şuanlık soğutucuya bütçem kalmadı soğutucusuz idare edemez miyim bir süre?
Kasayı bitfenix yap rampage kalitesiz ,o şekilde alabilirsinYıllardır sistem almak istiyordum şimdi para toplayabildim. Aşağıdaki sistemin kasasını rampage azza v1, ssd’yi kioxia 1tb exceria plus g3 yaptım. Bu haliyle alınabilir mi bilen ustalar yardımcı olursa çok sevinirim.
O sistemler daha gelmiyor gelse bile 22k altına gelmiyor,gelincede hemen tükeniyor zatensistem iyi değil bu fiyata 21k ya felan daha iyi psu ile 4060 lı sistem almak çok daha mantıklı 18k pahalı bu sisteme
KC3000 seçeneğini göremedim hocamAma hocam rami 32 yapmanızı öneririm yada en azından 16GB. Bir de SSD olarak KC3000 öneririm. Ve en azından kule tipi veya 240MM sıvı soğutucuda seçin bence daha iyi olur.
5600 e sıvı soğutucuAma hocam rami 32 yapmanızı öneririm yada en azından 16GB. Bir de SSD olarak KC3000 öneririm. Ve en azından kule tipi veya 240MM sıvı soğutucuda seçin bence daha iyi olur.
21kya 4060 lı sistem atarsanız düşünebilirim hocam.sistem iyi değil bu fiyata 21k ya felan daha iyi psu ile 4060 lı sistem almak çok daha mantıklı 18k pahalı bu sisteme
Öyle bi sistem yok.Arkadaş ruhlar aleminde yaşıyor.Öyle bi sistem çıksa bile 5 dakikada tükenir.21kya 4060 lı sistem atarsanız düşünebilirim hocam.
takip etmek lazım kampanya oldumu düşer daha geçen 4060 9k ya satıldı21kya 4060 lı sistem atarsanız düşünebilirim hocam.
ahaha aynen ruhlar alemi adama 18k ya rx6600 çöp psu ve kasalı sistem aldırın bravoÖyle bi sistem yok.Arkadaş ruhlar aleminde yaşıyor.Öyle bi sistem çıksa bile 5 dakikada tükenir.
+700 tl diyor bütçem kısıtlı hocam değer mi?Kasayı bitfenix yap rampage kalitesiz ,o şekilde alabilirsin
cahillik...Öyle bi sistem yok.Arkadaş ruhlar aleminde yaşıyor.Öyle bi sistem çıksa bile 5 dakikada tükenir.
Ssdden kısıp alınabilir+700 tl diyor bütçem kısıtlı hocam değer mi?
Hocam 2-3 ay önce olsa anlardım,ama şuan 4060 sistem gelmiyor bu paralaratakip etmek lazım kampanya oldumu düşer daha geçen 4060 9k ya satıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ahaha aynen ruhlar alemi adama 18k ya rx6600 çöp psu ve kasalı sistem aldırın bravo
Alınmaz. Neden?Yıllardır sistem almak istiyordum şimdi para toplayabildim. Aşağıdaki sistemin kasasını rampage azza v1, ssd’yi kioxia 1tb exceria plus g3 yaptım. Bu haliyle alınabilir mi bilen ustalar yardımcı olursa çok sevinirim.