- Konu Sahibi Konu Sahibi
ssdyi ne seçeyim sizce 1 tb istiyorum oyunlar doldurmasın diskiSsdden kısıp alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 2-3 ay önce olsa anlardım,ama şuan 4060 sistem gelmiyor bu paralara
ssdyi ne seçeyim sizce 1 tb istiyorum oyunlar doldurmasın diskiSsdden kısıp alınabilir
Hocam 2-3 ay önce olsa anlardım,ama şuan 4060 sistem gelmiyor bu paralara
24kyla bakışıyoruz hocam![]()
PC HOCASI-GG10 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG10 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
tam bütçen ne ki24kyla bakışıyoruz hocam
Hocam 20kya dediğiniz sistemi atarsanız düşünebilirim bütçem kısıtlıAlınmaz. Neden?
1- Kullanılan ekran kartına göre pahalı sistem
2- Zaten 20k civarında 4060lı sistemler satılıyor sürekli o paraya o tarz sistemler almak varken buna para vermeye değmez
3- İlla sıfır lazım değilse bütçenle 3070'li ya da 6700xt'li 2. el sistem çok çok rahat toplarsın. Zorlarsan belki 3080li ddr4 sistem bile toplarsın
kral bi de hayalin vizyonun cidden bu mu az daha çıtanı yükselt hayal bu sonuçta.
19kya zorlayarak çıkıyorumtam bütçen ne ki
virüsle alakası olmaz ekran kartı işlemciyi soksanız yeterHocam 20kya dediğiniz sistemi atarsanız düşünebilirim bütçem kısıtlı
Bilgisayar alırken sıfır alsam daha iyi diye düşündüm birsürü teste sokmam gerekicek her parçasını virüslü müdür sağlam mıdır cart curt
19kya zorlayarak çıkıyorum
Peki 2. el kullanılmış ürünler olucak sonuçta performansları sıfıra göre kötü olmaz mı?virüsle alakası olmaz ekran kartı işlemciyi soksanız yeter
o kadar olmaz alıp bakım yaparsınPeki 2. el kullanılmış ürünler olucak sonuçta performansları sıfıra göre kötü olmaz mı?
Bu sisteme kıyasla çok daha güçlü olurPeki 2. el kullanılmış ürünler olucak sonuçta performansları sıfıra göre kötü olmaz mı?
18k bütçeye ne gibi parçalar alabilirim 2. el hesaplama yapayım hocam.o kadar olmaz alıp bakım yaparsın
Alınmaz. Neden?
1- Kullanılan ekran kartına göre pahalı sistem
2- Zaten 20k civarında 4060lı sistemler satılıyor sürekli o paraya o tarz sistemler almak varken buna para vermeye değmez
3- İlla sıfır lazım değilse bütçenle 3070'li ya da 6700xt'li 2. el sistem çok çok rahat toplarsın. Zorlarsan belki 3080li ddr4 sistem bile toplarsın
kral bi de hayalin vizyonun cidden bu mu az daha çıtanı yükselt hayal bu sonuçta.
Daha fazla para biriktirin bu fiyata 6600xt alınmazHocam 20kya dediğiniz sistemi atarsanız düşünebilirim bütçem kısıtlı
Bilgisayar alırken sıfır alsam daha iyi diye düşündüm birsürü teste sokmam gerekicek her parçasını virüslü müdür sağlam mıdır cart curt
19kya zorlayarak çıkıyorum
XT'de değilDaha fazla para biriktirin bu fiyata 6600xt alınmaz
Hocam daha fazla biriktiremem bu haliyle monitöre para çıkmıyorDaha fazla para biriktirin bu fiyata 6600xt alınmaz