Hayalinizdeki Meslek

Ya bilgisayar mühendisi ya da dükkan açıp işleri büyütüp distribütörlük yapabilirim.
Eroin, kenevir, meth üreticiliği. Ekibim hazır. Kurtlar Vadisindeki Halo Dayı gibi kendimizi öldü gösterip satış yapacağım.
Başka soru?
Usta sıkıntı olursa helikopterle kaçacağınızı artık biliyorum :D

Bilgisayar Mühendisi / Baba Mesleği Emlakçılık Ama ev falan değil depo arsa filan

Yönetmen,Senarist o tür şeyler olmak istiyorum sonrada spiderman filmi çekecem

Spider-Man ve kızgın canavar klozetlerin kıyametinden beslenen beceriksiz zombi aşçıların yaptığı bozuk yemekten dolayı şarj aletine dönüşen insanlar

Milli Basketbolcu olmaktı ama düz taban sağ olsun rüya oldu. Moleküler biyoloji ve genetik girebilirsem.

Türkiye Cumhuriyeti 4x. Başkanı.
Forum Süper Yöneticisi.
LDP Genel Başkanı
Besim Tibuk'un su bardağı
Post automatically merged:

Yönetmen,Senarist o tür şeyler olmak istiyorum sonrada spiderman filmi çekecem

Spider-Man ve kızgın canavar klozetlerin kıyametinden beslenen beceriksiz zombi aşçıların yaptığı bozuk yemekten dolayı şarj aletine dönüşen insanlar
@Metshi koş kardeşine şey oldu şey işte...

Şöyle güzel bir şirkette yazılım yöneticisi olabilir.
2.planda ise Elektrik Elektronik konusunda yine bir şirkette yönetici kadrosunda bulunmak isterim.

Arkadaşlar merhaba.
Hayalinizde ki meslek nedir, ileride ne olmak istiyorsunuz, sizi bu mesleğe iten sebep nedir? Nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.

Benim hayalimdeki meslek her zaman öğretmenlik olmuştur. Her zaman maneviyatı maddiyattan üstün tuttuğum için bu meslekteki iş ahlakını ve kutsallığını sevdim.
Çevremde de çok öğretmen bu da etken.

Sizin hayalinizdeki meslekler nelerdir?

Sınav döneminde olan, meslek seçiminde kafası karışık olan genç arkadaşlarımıza da faydalı olması dileği ile.
Milli savunma bakanı (her ne kadar olamayacağımı bilsem de)

Amerika'da garson yada uber driver olmak(!)
Şaka bi yana gidebilirsem giderim buralardan greencarda başvuracağım her sene.

Makine mühendisliğinde mutluyum, daha fazla mutlu olacağım bir meslek olduğunu sanmıyorum.

Ekleme: Kendimi yaşlı hissettim, meslek sahibi olan kimse yok mu?

Seslendirme Sanatçısı.

İçişleri Bakanı,Cumhurbaşkanı :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,343
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri