Neler Yeni

Hayalinizdeki Meslek

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
Askeri Pilot olmak istiyorum küçüklüğümden beri hayalim.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,579
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Yüksek seviyede elektronik bilgim olsun isterdim. Tüm elektrikli aletlerin anakartını 5 dakikaya tamir etsem varya köşeyi dönerim.

Hatta bir yerde çalışmaya felan gerek yok. Evin bir köşesinde yer ayırıp çalışırım internet üzerinden. Ohh mis gibi iş

Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
Arkadaşlar merhaba.
Hayalinizde ki meslek nedir, ileride ne olmak istiyorsunuz, sizi bu mesleğe iten sebep nedir? Nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.

Benim hayalimdeki meslek her zaman öğretmenlik olmuştur. Her zaman maneviyatı maddiyattan üstün tuttuğum için bu meslekteki iş ahlakını ve kutsallığını sevdim.
Çevremde de çok öğretmen bu da etken.

Sizin hayalinizdeki meslekler nelerdir?

Sınav döneminde olan, meslek seçiminde kafası karışık olan genç arkadaşlarımıza da faydalı olması dileği ile.
Genelkurmay Başkanı (Milli Savunma'ya bağlı olmamak şartyla)

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Arkadaşlar merhaba.
Hayalinizde ki meslek nedir, ileride ne olmak istiyorsunuz, sizi bu mesleğe iten sebep nedir? Nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.

Benim hayalimdeki meslek her zaman öğretmenlik olmuştur. Her zaman maneviyatı maddiyattan üstün tuttuğum için bu meslekteki iş ahlakını ve kutsallığını sevdim.

Sınav döneminde olan, meslek seçiminde kafası karışık olan genç arkadaşlarımıza da faydalı olması dileği ile.
yazılım mühendisliği zaten okuyorum

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Arkadaşlar merhaba.

Bilgisayar mühendisliği küçüklüğümden itibaren yazılıma falan ilgim var

Top Bottom