Neler Yeni

Hayalinizdeki Meslek

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Evet ama hayat düzenleri olmuyor :).
Devamlı göçebe yaşıyorsun.
Yaşlanınca duramıyorsun.
O yüzden para biriktirip yatırım yapman lazım ki 40 yaşından sonra sıkıntı.
Basınca dayanıklı olman lazım.
Panik yapmaman lazım.
Eğer ilerde evlenirsen ve eşin normal çalışan biri ise büyük sorunlar olur.
İşte onun evde olduğu saatlerde çalışma gibi.
Ek olarak şehir değiştirmek yorar.
Gençken iyi de artık hafif hafif 30 olunca zorlanmalar başlayabilir.
Elbette bunların hepsini bizzat biliyorum. Bilincindeyim bunları göze alarak olmak istiyordum zaten, hatta yine olma şansim var mülakatlara girmeyi denicdm olabilirssm olurum. Bu saydıklarınin cogunu otobüs muavinligi yaparken yasadigim tecrübe edindigim seyler. Onu niye bıraktin diye soracak olursan kalite standartları kötü havadaki gibi veriln deger yok. 30 günün 27 günü yoldasin ama cebine giren para asgeri ücretten 2 kurus fazla o yüzden hic degmez. En azindan hava kabinde yasam kalitesi bir nebze daha iyi. Göcebeligi seviyorum anliyacagin😊

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,457
İsim
Oğuz Oğuz
Elbette bunların hepsini bizzat biliyorum. Bilincindeyim bunları göze alarak olmak istiyordum zaten, hatta yine olma şansim var mülakatlara girmeyi denicdm olabilirssm olurum. Bu saydıklarınin cogunu otobüs muavinligi yaparken yasadigim tecrübe edindigim seyler. Onu niye bıraktin diye soracak olursan kalite standartları kötü havadaki gibi veriln deger yok. 30 günün 27 günü yoldasin ama cebine giren para asgeri ücretten 2 kurus fazla o yüzden hic degmez. En azindan hava kabinde yasam kalitesi bir nebze daha iyi. Göcebeligi seviyorum anliyacagin😊
Aranan elemansın :D

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,612
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar merhaba.
Hayalinizde ki meslek nedir, ileride ne olmak istiyorsunuz, sizi bu mesleğe iten sebep nedir? Nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.

Benim hayalimdeki meslek her zaman öğretmenlik olmuştur. Her zaman maneviyatı maddiyattan üstün tuttuğum için bu meslekteki iş ahlakını ve kutsallığını sevdim.
Çevremde de çok öğretmen bu da etken.

Sizin hayalinizdeki meslekler nelerdir?

Sınav döneminde olan, meslek seçiminde kafası karışık olan genç arkadaşlarımıza da faydalı olması dileği ile.
Pilotluk çok hoşuma gidiyor çok klas ve kaliteli bir meslek ama kendimi onun için yeterli görmüyorum :(

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
Arkadaşlar merhaba.
Hayalinizde ki meslek nedir, ileride ne olmak istiyorsunuz, sizi bu mesleğe iten sebep nedir? Nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.

Benim hayalimdeki meslek her zaman öğretmenlik olmuştur. Her zaman maneviyatı maddiyattan üstün tuttuğum için bu meslekteki iş ahlakını ve kutsallığını sevdim.

Sınav döneminde olan, meslek seçiminde kafası karışık olan genç arkadaşlarımıza da faydalı olması dileği ile.
psikoloji okumak istiyorum biraz araştırdım bana göre gibi geldi ek olarak da yurtdışında kendi tamirhanemi açmayı düşünüyorum

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
pilot olmak. ama turkish airlines veya yurtdisi. sebep basit, ise baslayinca bile ana pilotun yaninda oturuyosun. minimum 30k (turkish airlines) ile basliyosun sonradan ucus saatin meslekteki yilin vb etkenlerle artar. yurtdisi calisirsan cok daha iyi zaten bahsetmeme gerek yok. ayin 10-15 gunu ucup kalan gunler -yatiyosun- ucagın yaptigi sefer yerinde konakliyosun. otelin hazir arabani kirala ne istersen cik dolas. okumasi da zevkli, kac yili sozel olarak bilmiyorum ama en az 2 yili ucak kullaniyosun. devamli havalimanina gitmeler, Boeing'lerle foto cekilmeler canin isterse McDonnell'larla General Dynamics vb. hostes manitalar ☺️☺️

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Pilot
sırf BeNdE PiLoT oLdUm diyebilmek için

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Arkadaşlar merhaba.

Bilgisayar mühendisliği inşAllah

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz