Hayat Felsefeniz Nedir

E Burda Söylenmezki Şimdi :shy:

Soru Yukarıda Cevaplarınızı Bekliyorum
1-) Herkesi ve Her şeyi salla. Sadece kariyer ve başarı odaklı gitmek. (Ama "böyle yapıyor musun" diye sorarsan , pek yapmıyorum. Ama zamanı gelince halledecem. )

2-) Hayatının merkez noktasında kendin dışında kimse olmasın. Çünkü koyduğun şey kayarsa , sende kayarsın. Fakat kendin olunca o noktada , toparlanmak çok daha kolay.

Açıkçası hiç bir şey umrumda değil ama aynı zamanda her şey umrumda durumuna göre tabii ki kötü olarak aklım içinde kategoriye ayırdığım insanların ölmesinden zevk duyarım ve keyifle izlerim ama bununla beraber bir o kadar küçük bir çocuun ölmesini görünce mahvolup parçalanan insanlardanım aklım ve mantığım uğruna olayları tartar yön verir sonuca varırım ve bana göre herkesin içinde şefkatli bir joker bulunuyor ama görtermemek uğruna elinden geleni yapıyorlar ayrıca insanlığın yok olmasını isteyen bir insanım ama bunun tek bir kişinin değil bütün insanlığın suçu ile gerçekleşmesi gerektiğine inanırım yani silahlı bir insanın tüm insanlara ateş ederek katletmesine karşıyım bana göre bu olay toplumsal olarak yapılmalı tüm insanlık birbirini katletmeli ki kısaca kaosun düzeni getirdiğine inanıyorum hangi savaş bölgesine giderseniz gidin insanların bıraktıkları kaos'un ardından mutlaka bir yeşillik meydana gelmiştir tabii ki bunlar benim şahsi düşüncem olmasına karşın yapılması gerektiği anlamına gelmez .

Geri