Neler Yeni

Hayat Nasıl Gidiyor?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Merhaba , nedenini bilmiyorum ama az önce gerçekleştirdiğim 4 ticaretten sadece 1i başarılı geçti. Diğer üçüne iade yaptım. Çok büyük bir sorun da olmamasına rağmen . Kafamın bomboş olmasını istediğimden. Her şeyi kafaya takan birisiyim. Sitede bir siparişte sorun yaşandığında 7/24 oraya bakarım mesela. Çok çok zararlı.. ama napayım kendime engel olamıyorumİçimde stres var, halsizlik var. 4 saatlik uyku uyumama rağmen sabahları dinç kalkarım mesela. Neyse. Moralim de bozuk değil. Biraz kafa dağıtmak için konu açmak istedim. Siz nasılsınız?

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD

Zepett8

80+ Bronze
Merhaba , nedenini bilmiyorum ama az önce gerçekleştirdiğim 4 ticaretten sadece 1i başarılı geçti. Diğer üçüne iade yaptım. Çok büyük bir sorun da olmamasına rağmen . Kafamın bomboş olmasını istediğimden. Her şeyi kafaya takan birisiyim. Sitede bir siparişte sorun yaşandığında 7/24 oraya bakarım mesela. Çok çok zararlı.. ama napayım kendime engel olamıyorumİçimde stres var, halsizlik var. 4 saatlik uyku uyumama rağmen sabahları dinç kalkarım mesela. Neyse. Moralim de bozuk değil. Biraz kafa dağıtmak için konu açmak istedim. Siz nasılsınız?
İyi gidiyor.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
İyi gitmiyor, iyi gitmesi için hiçbir sebep yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
ne yapacağımı hayatımı nasıl şekillendirmek istediğime karar veremediğim dönemdeyim aslında bazı kararlar almış olsam da faaliyete giremedim durgunum ve yorgun hissediyorum ama toparlanıcam.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İyi gidiyor (opsiyonel)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,681
Üyeler
166,059