Neler Yeni

Hayat neden bu kadar sıkıcı olmaya basladı?

Reindi

80+ Silver
Hayat neden bu kadar sıkıcı olmaya basladı arkadaşlar ?
o.O2
yapacak o kadar çok şey var ki hayatta ama biz hiçbirini yapamıyoruz bir bisiklete binmek menü yemek bile lüks olur mu ya Allah aşkına sıkıldım ben artık bir direksiyon seti en basitinden 5k olur mu ya 1 aylık maaş bile yetmiyor yazık ya ülke gezmeyi hiç katmıyorum bile

Teyfik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Teyfik Toprakcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapacak o kadar çok şey var ki hayatta ama biz hiçbirini yapamıyoruz bir bisiklete binmek menü yemek bile lüks olur mu ya Allah aşkına sıkıldım ben artık bir direksiyon seti en basitinden 5k olur mu ya 1 aylık maaş bile yetmiyor yazık ya ülke gezmeyi hiç katmıyorum bile
işte bu yuzde keyif almıyoruz

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yurt dışındaki akranlarımız öyle hayatlar yaşıyorlar ki... Hayat sana bana sıkıcı. Parası olana, zamanında yurt dışına kapağı atmış olana, gelişmişlik düzeyi yüksek bir ülkede doğana cennet bu dünyada.

Teyfik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Teyfik Toprakcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışındaki akranlarımız öyle hayatlar yaşıyorlar ki... Hayat sana bana sıkıcı. Parası olana, zamanında yurt dışına kapağı atmış olana, gelişmişlik düzeyi yüksek bir ülkede doğana cennet bu dünyada.
öyle

José Mourinho

80+ Silver
Aslında full ekonomiden dolayı hayattan bıktık yoksa böyle bir durum oluşmuyacaktı bugün markete gittim içim yaktı bildiğin ödediğim miktar

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,975
İsim
Mert Metshi
alım gücü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR