yapacak o kadar çok şey var ki hayatta ama biz hiçbirini yapamıyoruz bir bisiklete binmek menü yemek bile lüks olur mu ya Allah aşkına sıkıldım ben artık bir direksiyon seti en basitinden 5k olur mu ya 1 aylık maaş bile yetmiyor yazık ya ülke gezmeyi hiç katmıyorum bileHayat neden bu kadar sıkıcı olmaya basladı arkadaşlar ?
![]()
işte bu yuzde keyif almıyoruzyapacak o kadar çok şey var ki hayatta ama biz hiçbirini yapamıyoruz bir bisiklete binmek menü yemek bile lüks olur mu ya Allah aşkına sıkıldım ben artık bir direksiyon seti en basitinden 5k olur mu ya 1 aylık maaş bile yetmiyor yazık ya ülke gezmeyi hiç katmıyorum bile
öyleYurt dışındaki akranlarımız öyle hayatlar yaşıyorlar ki... Hayat sana bana sıkıcı. Parası olana, zamanında yurt dışına kapağı atmış olana, gelişmişlik düzeyi yüksek bir ülkede doğana cennet bu dünyada.
Aslında hayat çok keyifliHayat neden bu kadar sıkıcı olmaya basladı arkadaşlar ?
![]()
Sadece seni eğlendirecek şeyleri alacak paran yok!Hayat neden bu kadar sıkıcı olmaya basladı arkadaşlar ?
![]()