Neler Yeni

Hayat neden bu kadar sıkıcı olmaya basladı?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Reindi

80+ Silver
param yok ve güzel
baba parası yiyerek güzeldir tabi ki yarın ayrı bir eve çık o zaman hayat sana çok güzel olacak kardeşim benim evi bir geçindirmeye başla sen ben seni o zaman göreceğim babam diyordu yarın evini geçindirmeye başla beni anlayacaksın diye hayat pahalılığından ay sonunu getirebilir miyim diye düşünmekten haklıymış baba paran yoksa bu ülke sana hiç bir şey sunmuyor kusura bakma iyi günler
Mesaj otomatik birleştirildi:

baba parası yiyerek güzeldir tabi ki yarın ayrı bir eve çık o zaman hayat sana çok güzel olacak kardeşim benim evi bir geçindirmeye başla sen ben seni o zaman göreceğim babam diyordu yarın evini geçindirmeye başla beni anlayacaksın diye hayat pahalılığından ay sonunu getirebilir miyim diye düşünmekten haklıymış baba paran yoksa bu ülke sana hiç bir şey sunmuyor kusura bakma iyi günler
en basitinden yanı başımda ki Topkapı Sarayına bir kere bile girmedim ben sırf pahalı diye kaç yıldır İstanbul da otururum gezmediğim ne kadar çok yeri var ama turist gelip her yeri 1 haftada geziyorsa aramızda ki tek fark 💰💰bak aha bu dur

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,193
Üyeler
167,275
Son üye
defolu53
Top Bottom