Reindi
80+ Silver
onu değiştir hayat TR similasyonunda parası olana güzelHayat gayet eğlenceli
onu değiştir hayat TR similasyonunda parası olana güzelHayat gayet eğlenceli
param yok ve güzelonu değiştir hayat TR similasyonunda parası olana güzel
Hayat sıkıcı değil refah değiliz.Hayat neden bu kadar sıkıcı olmaya basladı arkadaşlar ?
![]()
baba parası yiyerek güzeldir tabi ki yarın ayrı bir eve çık o zaman hayat sana çok güzel olacak kardeşim benim evi bir geçindirmeye başla sen ben seni o zaman göreceğim babam diyordu yarın evini geçindirmeye başla beni anlayacaksın diye hayat pahalılığından ay sonunu getirebilir miyim diye düşünmekten haklıymış baba paran yoksa bu ülke sana hiç bir şey sunmuyor kusura bakma iyi günlerparam yok ve güzel
en basitinden yanı başımda ki Topkapı Sarayına bir kere bile girmedim ben sırf pahalı diye kaç yıldır İstanbul da otururum gezmediğim ne kadar çok yeri var ama turist gelip her yeri 1 haftada geziyorsa aramızda ki tek farkbaba parası yiyerek güzeldir tabi ki yarın ayrı bir eve çık o zaman hayat sana çok güzel olacak kardeşim benim evi bir geçindirmeye başla sen ben seni o zaman göreceğim babam diyordu yarın evini geçindirmeye başla beni anlayacaksın diye hayat pahalılığından ay sonunu getirebilir miyim diye düşünmekten haklıymış baba paran yoksa bu ülke sana hiç bir şey sunmuyor kusura bakma iyi günler