Kerem Berk Karakaya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
Dostlar evde aynaya baktım ve hayatı kaç fps yaşıyoz acaba diye düşünüdüm sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
bende insan gözü 60fps ten sonrasını algılayamaz diye bi şey duymuştum ama o kadar olay yaşıyoruz ve bunlar sadece 60fps te olması garip geliyor insanagözlerimiz 60fps görüyor diye biliyorum
500hz in fps iDostlar evde aynaya baktım ve hayatı kaç fps yaşıyoz acaba diye düşünüdüm sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
aynen bende aynı fikirdeyimbende insan gözü 60fps ten sonrasını algılayamaz diye bi şey duymuştum ama o kadar olay yaşıyoruz ve bunlar sadece 60fps te olması garip geliyor insana
sıradan her şey durağanken sorun yok ama böyle hareketli kalabalık bir ortamda örneğin taksim meydanı oralarda da 60fps değildir bencegözlerimiz 60fps görüyor diye biliyorum
edit: biraz bakınınca böyle bir şey buldum Normal şartlar altında, sıradan görüntüleri 18-25 fps civarında görürüz.
belki de 240hz i algılayamıyoruzdurEn basitinden 24FPS görebiliyorsak mesela oyun oynarken 240Hzi nasıl algılıyoruz. Mantıken 24FPS/Hz görmemiz lazım.
İnsan gözü 500Hz sonrasında baş dönmesi vb. gibi etkiler salgılıyor yani 500 diyebilirizDostlar evde aynaya baktım ve hayatı kaç fps yaşıyoz acaba diye düşünüdüm sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
*Max olarak.*İnsan gözü 500Hz sonrasında baş dönmesi vb. gibi etkiler salgılıyor yani 500 diyebiliriz