Hayatı Kaç FPS yaşıyoruz?

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Dostlar evde aynaya baktım ve hayatı kaç fps yaşıyoz acaba diye düşünüdüm sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir?

gözlerimiz 60fps görüyor diye biliyorum

edit: biraz bakınınca böyle bir şey buldum Normal şartlar altında, sıradan görüntüleri 18-25 fps civarında görürüz.

bende insan gözü 60fps ten sonrasını algılayamaz diye bi şey duymuştum ama o kadar olay yaşıyoruz ve bunlar sadece 60fps te olması garip geliyor insana

30fps görüyorum ben

En basitinden 24FPS görebiliyorsak mesela oyun oynarken 240Hzi nasıl algılıyoruz. Mantıken 24FPS/Hz görmemiz lazım.

edit: biraz bakınınca böyle bir şey buldum Normal şartlar altında, sıradan görüntüleri 18-25 fps civarında görürüz.
sıradan her şey durağanken sorun yok ama böyle hareketli kalabalık bir ortamda örneğin taksim meydanı oralarda da 60fps değildir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En basitinden 24FPS görebiliyorsak mesela oyun oynarken 240Hzi nasıl algılıyoruz. Mantıken 24FPS/Hz görmemiz lazım.
belki de 240hz i algılayamıyoruzdur

Dostlar evde aynaya baktım ve hayatı kaç fps yaşıyoz acaba diye düşünüdüm sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
İnsan gözü 500Hz sonrasında baş dönmesi vb. gibi etkiler salgılıyor yani 500 diyebiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsan gözü 500Hz sonrasında baş dönmesi vb. gibi etkiler salgılıyor yani 500 diyebiliriz
*Max olarak.*

şu an bu yazıyı okuyan herkes etrafa bakıyodur kesin, kaç hz görüyorum acaba diye

Ben ayağa kalkınca 0-1 fps arasını görüyorum .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,914
Son üye
tt.cengiz
Geri