Hayatımı nasıl düzene sokarım?

Reaksiyon skoru
45
İşten geldikten sonra kendime zaman ayırmak istiyorum. Spor yapmak, kitap okumak, film/dizi izlemek, ders çalışmak vb. şeyler. Ama en büyük eksiğim disiplin. Yapmak istediğim çoğu şeyi yapmıyorum. Bunların okul, iş gibi hayatımın bir parçası haline gelsin istiyorum.

En basiti harekete geçeceksin mesela yarın pazartesi git spora yazıl ve 1 saat olsa da sporunu yap ama yarın yapmazsan böyle devam eder yatmadan önce bugün 20 dk kitap al eline oku süreleri kısa tut başta sonra uzatırsın ama en önemlisi başlamak bahane bulmayacaksın

İşten geldikten sonra kendime zaman ayırmak istiyorum. Spor yapmak, kitap okumak, film/dizi izlemek, ders çalışmak vb. şeyler. Ama en büyük eksiğim disiplin. Yapmak istediğim çoğu şeyi yapmıyorum. Bunların okul, iş gibi hayatımın bir parçası haline gelsin istiyorum.
Bu bendede çok büyük bir problem ama son donemde gelişen bir olay benim için ama genel olarak icimizdekini yattığı yerden kaldırmak ilk yapılması gereken bir program ve proje oluşturulmalı ve tam riayet edilmeli tek çözüm bu teşvik kişiye bağlı bir durumdur

Kitap okuyacaksan üstte ki bir arkadaşımızın dediği gibi ilk başlarda okuma süreni kısa tut sonra kademeli olarak arttırırsın ve kitabı her zaman başucunda tut.

Zamanını kaybetmeyerek

benim düşüncem burdakilerin hangisini yaparsanız yapın sıkılacaksınız cünkü istemediginiz bi sekilde yapmanız gerektigini düsünüyoruz su durumda zamanınız olsa bile istediginiz seyi yapın ki muhtemelen canınınız bişe yapmak istemiyor o da size kalmış tabi benim düşüncem yanlısda biliyor olabilirim

Senin hayatın zaten düzende.
Kaç saat çalıştığına da bağlı.

İnsan vücudu uyanık olduktan belirli bir saatten sonra algılamaya kapalı oluyor ve pekte bir şey yapmak istemiyor aslında. O yüzden ben de vücudumuzla ilgili bir bug buldum yıllardır o bug ile yapmadığım şey kalmadım.

250'den fazla oyun bitirdim, Java ve C#'ı çok iyi biliyorum, LoL'de Master'im, çok iyi gitar çalıyorum, 200'den fazla kitap okudum falan. Bu bug sayesidne yaptım hep.

Senin hayatın zaten düzende.
Kaç saat çalıştığına da bağlı.

İnsan vücudu uyanık olduktan belirli bir saatten sonra algılamaya kapalı oluyor ve pekte bir şey yapmak istemiyor aslında. O yüzden ben de vücudumuzla ilgili bir bug buldum yıllardır o bug ile yapmadığım şey kalmadım.

250'den fazla oyun bitirdim, Java ve C#'ı çok iyi biliyorum, LoL'de Master'im, çok iyi gitar çalıyorum, 200'den fazla kitap okudum falan. Bu bug sayesidne yaptım hep.
Nedir bu bug?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,093,759
Üyeler
173,875
Son üye
ahmetklc2761
Geri