sıkmaz izleragnarok nasıl sıkar mı ?
the last ship abimle babam izliyor bu aralarGame of thrones .. Nirvana kesinlikle.
Lost .. Surukleyici.
Surpriz bir dizi onereyim the last ship begenirsiniz diye dusunuyorum.
Hahah harbimi tv demi cikmis guzel dizidir haaaa 4 sezonsıkmaz izle
Mesaj otomatik birleştirildi:
the last ship abimle babam izliyor bu aralar
yok la onlarda telefondan ızlıyorlardıHahah harbimi tv demi cikmis guzel dizidir haaaa 4 sezon
İlk 6 yı sayayım en iyisi sana
çok seviyorum en sevdiğim dizi prison break ve keşke hafızamı kaybetsem tekrar izlesem böyle eski fotoğraflarını gelince görğnce diziden duygulanıyorum çok garip ve çok hoşuma gidiyor teşekkürler 2.izleyişte falan yinede sarıyor mu izletiyor mu ?yok la onlarda telefondan ızlıyorlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk 6 yı sayayım en iyisi sana
6 Numara Fear The Walking Dead
5 Numara The 100
4 Numara La Casa De Papel
3 Numara The Walking Dead
2 Numara Game Of Thrones
1 Numara Prison Break
özellikle bu ilk 4 tekiler en iyiler bence. onları böyle sıraladığıma bakma hepsi birbirinden güzel. Aama tabi Prison Breakin yeri bende ayrı boşuna 3 kez bitirmedim. bilmiyorum belkide michael meslektaşım olduğu için bu kadar sevmişimdir.
2 sene once izlemistim ve evet cok sardi yinr. Ama daha 5. szeonu izlemedim. Izleyip bitirmek istemiyorum. 1 sene daha gecsin tekrardan baslarim belkiçok seviyorum en sevdiğim dizi prison break ve keşke hafızamı kaybetsem tekrar izlesem böyle eski fotoğraflarını gelince görğnce diziden duygulanıyorum çok garip ve çok hoşuma gidiyor teşekkürler 2.izleyişte falan yinede sarıyor mu izletiyor mu ?