Neler Yeni

Hayatını iğrenç olması ve seni bunu yaşamaya zorlaması

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Abdükadir
Bir amacın olmadığı için boşlukta kalmışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı sıkılası döngüye hapsolduğun için artık yorucu gereksiz anlamsız geliyor aynen robot gibi hissediyorsun doğru mu

İntihar ettiğimde sakat kalmayacağını garantisi ver yada sakat kalırsam beni bizzat sen öldüreceksen gel canlı yayın açalım burada gözünün önünde edeyim
gidiyorsun işe giriyorsun ondan böylesin
arkadaş ediniyorsun bu kadar takma zaten bir gün ölcen
ölmeye yakın ah deme bunuda yaşamadım güzel yaşadım ve öldüm de bu kadar

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Göksel
şimdi bişey dicem tepki yicem diye söyleyemiyorum

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Barış
yapacak bir şey yok

dnzz

80+
gidiyorsun işe giriyorsun ondan böylesin
arkadaş ediniyorsun bu kadar takma zaten bir gün ölcen
ölmeye yakın ah deme bunuda yaşamadım güzel yaşadım ve öldüm de bu kadar
Sevemedim mi sanıyorsunuz denedim doktorlara da gittim devlet özel hastane gerçi devlet hastanesinde verilen 15 dakika milyar yıllık evreni anlatmak çok kolay özelde değişen bir şey olmadı sonuç hep aynı ben istemiyorum çok zor değil versinler formu ölmek istiyorum versinler ilacı ölüp gideyim herkes mutlu olsun

Sevemedim mi sanıyorsunuz denedim doktorlara da gittim devlet özel hastane gerçi devlet hastanesinde verilen 15 dakika milyar yıllık evreni anlatmak çok kolay özelde değişen bir şey olmadı sonuç hep aynı ben istemiyorum çok zor değil versinler formu ölmek istiyorum versinler ilacı ölüp gideyim herkes mutlu olsun
herkes neden mutlu olacak?

dnzz

80+
Bir amacın olmadığı için boşlukta kalmışsın

Aynı sıkılası döngüye hapsolduğun için artık yorucu gereksiz anlamsız geliyor aynen robot gibi hissediyorsun doğru mu
Bir amaç değil farklı şeyler denedim spor olsun müzik olsun teknoloji olsun dil olsun olmuyor kendim bu dünyaya ait değilim ben bu dünyadaki düzene ait değilim

herkes neden mutlu olacak?
Neden sürekli mutsuz olmama rağmen beni yaşatmak için ellerinden geleni yapıyorlar ben bir yerden kendimi attığımda neden ambulans ekipleri gelecek ihbar üzerine ve neden beni yaşatmak için ygrasacaklqr daha sonra intihar ettigim için beni intihar etmemem için neden bir odaya kapatıp ilaç verip tedavi etmeye çalışacaklar oysa ben sadece kendi düşüncem ve başkalarına zarar vermeden kendi hayatımı bitirdim

Bir amaç değil farklı şeyler denedim spor olsun müzik olsun teknoloji olsun dil olsun olmuyor kendim bu dünyaya ait değilim ben bu dünyadaki düzene ait değilim
merak ettiğim denedim derken nasıl yani ne yaptın ne olsun istedin ve ne oldu?

chade

80+ Bronze
yazının hepsini okumadım da sürekli hayattan nefret ediyorum, yaşamayı sevmiyorum mentalitesiyle beynini sıkmaya devam edersen hiç düzelemezsin zaten. insan bir noktada ben kimim, niye benim dört dörtlük bir hayatım olsun, niye ben her şeyden müthiş zevk alan biri olayım, insanlar beni niye önemsesin ki diyebilmeli. insanlar kendi oyun karakterini yönettiği için, sadece kendi karakterini kontrol edebildiği için kendini özel hisser. ben bir şekilde bu hayatta yer edinirim, bir şeyler başarırım, bir şekilde çok güzel bir eşim, mutlu bir ailem olur vs diye düşünüyor. sonra aslında kendisinin hiç de önemli biri olmadığını, kendisi gibi 8 milyar insan daha olduğunu fark edince ben bu hayatı istemiyorum diye tribe giriyor. yaşadığın süreç çok normal. ülkemizin içinde bulunduğu durum felaket. sürekli güne farklı farklı kötü haberlerle uyanıyoruz. bu da doğal olarak insanların psikolojisini çok zorluyor. yaşın hayatı sorgulamak için çok müsait. kimi yaşıtların evleniyor, kimisi okulunu bitirmeye çalışıyor, kimisi okumayıp çalışıyor, kimisi daha anası babası yanında olmadan eczaneye gidip ilaç bile yazdıramıyor. ne yapacağını bilemeyecek bir dönemdesin. tavsiyem kendini boş bırakmaman. ister bir işe girip çalış ister masanın başına otur kitaplarını aç ders çalış. fakat ileride senin işine yarayacak bir şey için çalış. aç karnını doyur, gece olunca yat uyu bitti gitti. hayat bu olamaz, hepimizin bir amacı olmalı, boş yere bu gezegene gelmiş olamayız diye kafayı yorarsan boş yere kendine yazık edersin. ha son çare eğer müslümansan, Allah'a inanıyorsan ibadet et. en azından cumalara git namaz kıl. belki bu dünyada aradığın o tatmin duygusunu o şekilde bulursun.

Neden sürekli mutsuz olmama rağmen beni yaşatmak için ellerinden geleni yapıyorlar ben bir yerden kendimi attığımda neden ambulans ekipleri gelecek ihbar üzerine ve neden beni yaşatmak için ygrasacaklqr daha sonra intihar ettigim için beni intihar etmemem için neden bir odaya kapatıp ilaç verip tedavi etmeye çalışacaklar oysa ben sadece kendi düşüncem ve başkalarına zarar vermeden kendi hayatımı bitirdim
seni hiç tanımam ve ölmenin yada yaşamanın benim için hiç bir önemi yok. ama dediklerin biraz mantıksız kalıyor. herşeyin altında bir sebep araman gereksiz. yüz insana sorsan 90 ı aynı cevapları verir seninle. yaşamın altında mana aramak saçma. dünya ya öyle yada böyle gelmişsin ben neden geldim diye cevap alamayacağın soruların cevabı yok. sadece yaşa geç. neyle mutlu oluyorsan onu yap. her zaman kendi kararlarını ver. insanlardan fikir al ama kararlarını kendin ver. başkalarının verdiği kararları yaşama.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Ümit
sevgili kardeşim hayat herkese zordur, dışarıdan bakınca mutlu görünen insanların bile sayısız sorunu ve sıkıntısı var. toplum kurallarına göre yaşanmaz, kendi kurallarını koyarsın isteyen kabul eder istemeyen uzaklaşır. bu hayatı kendin için yaşıyorsun onun bunun için değil öncelikle bunu anla. seni mutlu eden ne varsa onlarla uğraşmaya bak. hayat her yaş için güzeldir ve yaşamak değerlidir, kendine hobiler bul.
mesela burada cok arkadaşı görüyorum mouse, klavye, monitör ve bilgisayar gibi şeyler alıp kendilerine heyecan katıp mutlu olmasını biliyorlar, doğru olan da bu zaten. kendini ufak seylerle mutlu etmeye bak mükemmel olmak zorunda değilsin.

bunları çözersen düzelirsin
üşengeçsin
hayattan nefret ediyorsun
çalışmayı sevmiyorsun
asosyalsin
ailende ilgi göstermemiş belli oluyor
senin çabalaman lazım

Top Bottom