- Konu Sahibi Konu Sahibi
İntihar ettiğimde sakat kalmayacağını garantisi ver yada sakat kalırsam beni bizzat sen öldüreceksen gel canlı yayın açalım burada gözünün önünde edeyimkardeşim o zaman git intihar et tutan yok
İntihar ettiğimde sakat kalmayacağını garantisi ver yada sakat kalırsam beni bizzat sen öldüreceksen gel canlı yayın açalım burada gözünün önünde edeyimkardeşim o zaman git intihar et tutan yok
gidiyorsun işe giriyorsun ondan böylesinİntihar ettiğimde sakat kalmayacağını garantisi ver yada sakat kalırsam beni bizzat sen öldüreceksen gel canlı yayın açalım burada gözünün önünde edeyim
Sevemedim mi sanıyorsunuz denedim doktorlara da gittim devlet özel hastane gerçi devlet hastanesinde verilen 15 dakika milyar yıllık evreni anlatmak çok kolay özelde değişen bir şey olmadı sonuç hep aynı ben istemiyorum çok zor değil versinler formu ölmek istiyorum versinler ilacı ölüp gideyim herkes mutlu olsungidiyorsun işe giriyorsun ondan böylesin
arkadaş ediniyorsun bu kadar takma zaten bir gün ölcen
ölmeye yakın ah deme bunuda yaşamadım güzel yaşadım ve öldüm de bu kadar
herkes neden mutlu olacak?Sevemedim mi sanıyorsunuz denedim doktorlara da gittim devlet özel hastane gerçi devlet hastanesinde verilen 15 dakika milyar yıllık evreni anlatmak çok kolay özelde değişen bir şey olmadı sonuç hep aynı ben istemiyorum çok zor değil versinler formu ölmek istiyorum versinler ilacı ölüp gideyim herkes mutlu olsun
Bir amaç değil farklı şeyler denedim spor olsun müzik olsun teknoloji olsun dil olsun olmuyor kendim bu dünyaya ait değilim ben bu dünyadaki düzene ait değilimBir amacın olmadığı için boşlukta kalmışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı sıkılası döngüye hapsolduğun için artık yorucu gereksiz anlamsız geliyor aynen robot gibi hissediyorsun doğru mu
Neden sürekli mutsuz olmama rağmen beni yaşatmak için ellerinden geleni yapıyorlar ben bir yerden kendimi attığımda neden ambulans ekipleri gelecek ihbar üzerine ve neden beni yaşatmak için ygrasacaklqr daha sonra intihar ettigim için beni intihar etmemem için neden bir odaya kapatıp ilaç verip tedavi etmeye çalışacaklar oysa ben sadece kendi düşüncem ve başkalarına zarar vermeden kendi hayatımı bitirdimherkes neden mutlu olacak?
merak ettiğim denedim derken nasıl yani ne yaptın ne olsun istedin ve ne oldu?Bir amaç değil farklı şeyler denedim spor olsun müzik olsun teknoloji olsun dil olsun olmuyor kendim bu dünyaya ait değilim ben bu dünyadaki düzene ait değilim
seni hiç tanımam ve ölmenin yada yaşamanın benim için hiç bir önemi yok. ama dediklerin biraz mantıksız kalıyor. herşeyin altında bir sebep araman gereksiz. yüz insana sorsan 90 ı aynı cevapları verir seninle. yaşamın altında mana aramak saçma. dünya ya öyle yada böyle gelmişsin ben neden geldim diye cevap alamayacağın soruların cevabı yok. sadece yaşa geç. neyle mutlu oluyorsan onu yap. her zaman kendi kararlarını ver. insanlardan fikir al ama kararlarını kendin ver. başkalarının verdiği kararları yaşama.Bir amaç değil farklı şeyler denedim spor olsun müzik olsun teknoloji olsun dil olsun olmuyor kendim bu dünyaya ait değilim ben bu dünyadaki düzene ait değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden sürekli mutsuz olmama rağmen beni yaşatmak için ellerinden geleni yapıyorlar ben bir yerden kendimi attığımda neden ambulans ekipleri gelecek ihbar üzerine ve neden beni yaşatmak için ygrasacaklqr daha sonra intihar ettigim için beni intihar etmemem için neden bir odaya kapatıp ilaç verip tedavi etmeye çalışacaklar oysa ben sadece kendi düşüncem ve başkalarına zarar vermeden kendi hayatımı bitirdim