Neler Yeni

Hayatını iğrenç olması ve seni bunu yaşamaya zorlaması

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Fettah Özalp
İşte sorun bu ben bu hayatı sadece yaşamaya çalışıyorum inatla çevredeki jnsanlar ve kurdukları düzen bunu bozuyor ve ben bu iğrençlik de yaşamak istemiyorum intihar etsem sakat kalsam gene yasatilmaya zorlanıyorum ben istemiyorum yaşamak gayet basit gayet normal bir şey ama zorla yasatiliyorum ben bunu istemiyorum
Kral kaç lira bi halat madem öyle et gitsin

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
anonim
cok basarili bir is adami olup diger gezegenlere gidip orada yasami buldugunu dusunsene harika bir sey bence

ânomaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Anıl Kadir FINDIK
Reis anlaşılan çok kazık yemişsin, bence yemen gerekli. Ne güzel hayatı anlamışsın bu kişisel gelişim konusunda sana birçok şey katacaktır. İnsanlara kolay kolay güvenmemen gerektiğini herkesin kendini düşündüğünü anlamışsındır. Fakat emin ol herkes böyle değil veya senin için böyle olmayacak insanları arayıp bulman gerekli, senin yerinde olsam vazgeçmem kendimi mutlu edecek şeyleri yapmaya devam ederim zaten bunu yaparken emin ol seninle aynı şeyleri yapmaktan mutlu olacak insanlar ile tanışacaksın ve bu sefer daha tecrübeli olacaksın. Aynı hataları aynı tavizleri vermeyeceksin. Sana tek tavsiyem güçlü olman. Başarılar...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis anlaşılan çok kazık yemişsin, bence yemen gerekli. Ne güzel hayatı anlamışsın bu kişisel gelişim konusunda sana birçok şey katacaktır. İnsanlara kolay kolay güvenmemen gerektiğini herkesin kendini düşündüğünü anlamışsındır. Fakat emin ol herkes böyle değil veya senin için böyle olmayacak insanları arayıp bulman gerekli, senin yerinde olsam vazgeçmem kendimi mutlu edecek şeyleri yapmaya devam ederim zaten bunu yaparken emin ol seninle aynı şeyleri yapmaktan mutlu olacak insanlar ile tanışacaksın ve bu sefer daha tecrübeli olacaksın. Aynı hataları aynı tavizleri vermeyeceksin. Sana tek tavsiyem güçlü olman. Başarılar...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,363
Üyeler
169,286
Son üye
Atte
Top Bottom