Neler Yeni

Hayatınızda gördüğünüz en tuhaf şey nedir?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Arkadaşlarımın arkamdan yaptıkları :( Çok tuhafıma gitmişti insan insana neden böyle yapar diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlarımın arkamdan yaptıkları :( Çok tuhafıma gitmişti insan insana neden böyle yapar diye.
Sonra anladım ki kalpsiz bir yaratıksan her şeyi yaparsın.

FreakyXd

80+ Silver
BX500 80 Derece gördüm alev alıyordu MoruQ

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Gördüğüm değilde yaşadığım garip bir anı anlatayım. Sınıfta e girl kızlardan birisine bir şey demiştim ama hatırlamıyorum fakat hani çok ağır bir şey değildi zaten gerçekten değil şakasına"bunu da mı yapamadın mı? Beceriksiz" gibi bir şey dedim. Ondan sonra bana "çok kabasın konuşmuyorum senle" dedi. 2 dk sonra sınıfın bad boy u kıza ana bacı sövdü. Sadece gülüp geçmişti.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Gördüğüm değilde yaşadığım garip bir anı anlatayım. Sınıfta e girl kızlardan birisine bir şey demiştim ama hatırlamıyorum fakat hani çok ağır bir şey değildi "bunu da mı yapamadın mı? Beceriksiz" gibi birşeydi. Ondan sonra bana "çok kabasın konuşmuyorum senle" dedi. 2 dk sonra sınıfın bad boy u kıza ana bacı sövdü. Sadece gülüp geçmişti.
Ay nediyon sen yaaa diyenler de var. Böyle şeyleri takmayın kafaya bence.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonra anladım ki kalpsiz bir yaratıksan her şeyi yaparsın.
Aynısını yaşadım hocam😔.
Bff m dediğim kişi arkamdan"onla konuşmayın bilgisiz yobazın teki " filan demişti. Ki traji komik olan şeyde arkadaşın max 1 2 kitap okuması ve benim en az 200 civarı kitap okumam . Birde bilgi ve teknoloji bloğum var.😔 galiba benim sözde eski(!) Kafalı bir musliman olmam ve onun üst düzey zeki bir ateist olmasıymış.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Top Bottom