Hayatınızla ilgili, edebiyat felsefe yapın

Reaksiyon skoru
43
Yıllardır bir hayalin peşindeyim Uğruna bir sürü gece boyunca uykusuz geçirdim nice sabahları sessizlikle karşıladım. Her defasında bu kez olacak dedim, ama her seferinde başıma taş gibi düştü hayat. Sanki kader inadımı sınar gibi önüme engeller koydu sanki dünya pes etmemi ister gibiydi.

Etrafıma baktım herkes kendine yabancı olmuş. Bir zamanlar değer denilen şeyler toz olup uçmuş. Şerefini, namusunu, vicdanını bir köşede bırakıp yürüyen insanlar dolmuş her yer. Kimin kalbi taş, kimin yüzü maske belli değil Dünyanın çivisi çıkmış düzeni bozulmuş, insanlığı unutmuş bir çağdayız

Bense bu bozulmuş dünyanın içinde, derin suların arasında savruluyorum. Bazen nefesim kesiliyor bazen karanlık bastırıyor ama içimde hâlâ sönmeyen bir ışık var. Ne kadar dibe çekilsem de, o ışık bana devam et diyor.

Ve ben biliyorum Bir gün gelecek, bu çabamın karşılığı olacak. Yemin ederim başaracağım. Kendime söz verdim geri dönüş yok artık. Ne olursa olsun, düşsem de kalksam da hedefime varacağım. Sana söz Kendime söz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,026
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri