Olamaz. Yakalandım.Profil fotoğrafı kimliğini ele veriyor, Osmanlı casusu
Olamaz. Yakalandım.Profil fotoğrafı kimliğini ele veriyor, Osmanlı casusu
Cahilliğin için birilerini suçladığın mesajdır.de da kuralını bilmiyoruz diye ban yediğimiz saçma forumun adıdır
Technopat
Terbiyesiz adam. Alçak... ?Sen Nvidia'yı savundun!
Misafirperverliğinize hayran kaldım.Hiç gerek yoktu ama neyse geldiniz artık ne yapalım...
Ben de...Misafirperverliğinize hayran kaldım.
Çokta devaminı getirmesek mi sanki ?Terbiyesiz adam. Alçak... ?
Forumları Yazım olarak çok dikkatli olan ve hiç yazım hatası bulamayacağın bir yer, hata yapana da acımıyorlar.Technopat forumu hakkında pek bilgim yok fakat youtube'da işini hakkıyla yapanlardan biri
Foruma ilk üye olduğumda bende baya yazım yanlışı yaptım, şuan 54 uyarım var. Çünkü YouTube, Instagram, Twitter gibi yerlerde böyle bir denetim yok. Ama onlar sayesinde imla kurallarını öğrendim. YouTube'da bile imla kurallarına özen gösteriyorum. Bu arada, ilk zamanlarımda şak diye yakalanıyordum ancak ben mi kurallara uymaya başladım yoksa denetimler esnetildi mi bilmemekteyim.Forumları Yazım olarak çok dikkatli olan ve hiç yazım hatası bulamayacağın bir yer, hata yapana da acımıyorlar.
Genelleme yapman yanlış ben zamanında Turbox'a iyi derdim ama 3 senedir Technopat'da takılırım şuan arkadaşlarıma parça öneriyorum gerçekten bir şey öğrenmek isteyenler için bu tarz forumlar isteyene bir şeyler katar. Technopat'da genel olarak saygılı bir ortam var arada troller çıkıyor ama troller her yerden çıkıyor aynı zamanda. İnan bana burada da zaman içinde ergenler, troller çıkacak bu kaçınılmaz, önemli olan bu insanları engellemek yerine onlara kuralları öğretmek.Technopat forum kitlesi bu hayatta kimse tarafından kaale alınmayan ergenlerin sosyal platformlarda millete ego kastığı bir yerden ibaret.
Malesef büyük bir kitlesi ergen.
Düşük donanımı olup yardım isteyen arkadaşlara sistemin çöp, o sistemi çöpe at gibi küstahça yorum yazan zavallıları gördüm orda.
Eldeki sistemi gömeni duymamıştım. Ha, almayı düşündüğü sistemde sıkıntılı markalar veya RTX 2070 fiyatına RTX 2060 almayı düşünmesi gibi bir durumda fikrini değiştirmesi için bazı öneriler sunulabilir.Düşük donanımı olup yardım isteyen arkadaşlara sistemin çöp, o sistemi çöpe at gibi küstahça yorum yazan zavallıları gördüm orda.