@Otto-Spy yaş üzerinden aklınca insanları aşağılamayı kes, konu yaşa gelecek olursa geldiğin forumun arama çubuğuna "babama nasıl pc almaya" veya "baba" kelimelerini aratarak çocuk kitlenin geldiğin forumda binlerce olduğunu görebilirsin. Ha bu bir sorun mu? hayır ama senin insanları bu kadar ucuz bir formül ile aşağılamana izin veremem. Yorumlarında yapmanızdan etmenizden yaşınızdan tarzındaki kelimelerinle bunu bir foruma mal edemezsin. Yoksa youtubeda teknoloji kanallarında yetişkin abone sayısı en fazla Donanım Arşivi'ne aittir. İsteyen istediği testti yaptırsın ki bunun algoritmasını instagram storylerinde gösterdim kimsede aksini iddia edemez. Sevgiler
Sayın
@Abdullah Hacıgül, Ben Donanım Arşivi Forum'unuza hakarette bulunmadım. Sadece
@MuhammedBRN 'ın Technopat'ı gömmesi ve bunu yaparken imla kurallarına uymaması komiğime gitmesi nedeniyle karşılık verdim. Ben bu konuya tarafsız olarak girdim ancak oldukça memnun olduğum Teknopat'ında böyle gömülmesi hoşuma gitmedi. Forumunuza gönderme olarak algılamayın ancak Technopat Sosyal'i uzun zaman kullandım ve orda yazım kurallarına %90 uyulduğu için başka forumlardaki imla hataları bana çok farklı gibi geliyor. Benim için küçük-büyük yaş fark etmez, küçüğede büyüğede saygı duyarım. "küçük" (yanlışlıkla "küçük" yazacağıma "yaşın belli" yazmışım kusura bakmayın) dememin sebebi bende daha küçük yaşta iken benimde laf yarışlarına girmemdi, dediğim gibi sizin forumunuza hakaret veya herhangi bir gönderme bulunmamakta. Elbette forumlara 7-70'e herkes gelebilir ancak böyle laf sokmalar yine daha önce dediğim küçüklüğümü hatırlattığı için bu lafları kullandım.
Bu arada:
Caps Lock'a abanmanızdan yaşınızı sormak bile gelmiyor içimden.
Derken sizin veya forumdaki üyelerinizin yaş konusunda hassas olabileceğini unutmuştum. Bu konuda özür dilerim.
Meseleye yaş değil, davranış açısından baktım. Sonuçta 6 yaşında olup çok saygılı insanlarda var, yaşıtımda terbiyesiz insanlarda var. Laf dalaşına girmeyi bende istemem ancak hakaret etmeden sadece
@MuhammedBRN adlı kişinin lafları bulduğu yeri göstererek onun susacağını düşünüyordum.
Tabi, siz Donanım Arşivi Forum ailesi olarak sadece tek kişiyi değil tüm kitlemi aşağıladın olarak görüyorsanız. Tüm saygımla dalga geçmeden söylüyorum ki, hesabımı ana e-postama bağlıyayım yeni hesap açmamı bloke edin 1 ay banlayın. Gerçekten banlanıp banlanmamak benim için önemli bir detaydır.